Smarte løsninger til syrommet

Gleden var stor da jeg omsider skulle flytte syrommet mitt opp fra første til andre etasje. Plutselig fikk jeg plass til alle stoffer, symaskin og annet utstyr i et rom med vindu ut mot hagen :) Men du verden det ble fort fullt i skap, skuffer og hyller…. Jeg skulle ikke bare ha plass til tøyer og tråd, neida, papir, stempel og annet som jeg liker å holde på med skulle også flyttes opp, og man kan trygt si at det ble fullt. Så var det å finne noen smarte løsninger på oppbevaring av stoffbunker, knapper og trådsneller, samtidig som jeg jo gjerne vil at det skal se fint ut også. Jeg tror faktisk jeg har funnet et av de mest fantastiske syrommene jeg har sett….. Nei, det er ikke mitt eget, men et studio som kaller seg Olabelhe. Ta gjerne turen innom for å se på flere detaljer og enda flere bilder fra det lekre syrommet :)

sr4

ffd144f2a3c4ab1ec200d395924c377c

Små bokser er kjekke å ha til knapper og annet småtteri. Noen liker at det er skjult i esker med lapper som forteller om innholdet. Noen liker blanke glass slik at man lett ser hva som gjemmer seg. Her er det noen søte små vertinnegaver til den som er glad i å sy. Men det må da også være lov å lage en slik til seg selv også :) Via Diyready

6cd913d25cbf0ca921974d82c4f9c14d

Neida, dette er ikke periodetabellen på en kjemilab, men faktisk så er det periodetabellen for drøssevis med utrykk du bruker når du syr, samt ulike stofftyper. Og det som er så kjekt er at vi kan få printet ut denne helt gratis via The Scientific semstresslab En slik en vil jeg sannelig ha på veggen.

TableSewThumb

Jeg har ikke strykebrett på syrommet mitt, men jeg ser at det kunne vært en fordel å ha det. Her er en smart løsning hvor et strykebrett er festet på toppen av et Ikea skap. Smart å kombinere :) Se hvordan du lager det via Crazy Mary 

269570f57e595891c828ad7d993eee8a

Fargerikt og flott når båndene står framme til pynt. Via Craft and Creativity

4c2405782af2289586d46d3da4fd94f6

Oj, se så lekkert. Disse supre platene til å snurre opp bånd og tråd på, ja de kan du lage selv med litt papp og restestoff. De er rett og slett supersøte :) Se hvordan du lager slike via Sarahdenormandie

a6083744db71138d67047ef12aff8869

Nå skulle vel jeg egentlig ha fortalt at jeg skal sette meg ved symaskinen og kose meg på det ryddige syrommet mitt…. Men nei, nå er jeg klar for jobb og i kveld skal det males. Tenk, nå er jeg endelig i gang med opp pussingen av en gammel skjenk vi har fått. I går tapet og pusset og vasket vi, i dag skal første strøket tas :) Håper dere får en flott tirsdag alle sammen!

Klem fra Nina 

One thought on “Smarte løsninger til syrommet

Comments are closed.