Småstrikk i siste liten

Noen er jo superraske strikkere og da kan kanskje disse små prosjektene være noe for dere :o) Jeg har satt meg som mål å få strikket en julekule eller to, men jeg har ikke rukket å starte enda, så jeg håper virkelig jeg kommer i mål, det er jo tenkt som en julegave :o) Jeg elsker å lete etter nye oppskrifter selv om jeg ikke alltid rekker å prøve ut alle prosjektene selv :o) Men her kommer noen oppskrifter som jeg skal legge meg på minne, kanskje allerede når julefreden senker seg…. Disse nydelige julehjerte vottene er designet av Jorid Linvik og hun er så snill at hun deler oppskriften med oss….Designet heter Jorids Julehjerte. 

jj-s

Holly Jolly Steps, skikkelige julete tøfler strikket i Nepal fra Drops design.

8a7908c3c6258ba179daaf6db349714d

 

Ta en titt innom Drops sine sider, der åpner de en ny luke hver dag med et spennende julemønster. Her er en søt bestikk lomme, strikket i Paris.

1062-1

 

Disse julekurvene er heklet i Eskimo og Glitter. Oppskriften finner du hos Drops.

518-1

 

Disse nydelige kremmerhusene fra Drops, er en av mine favoritter :o) De er strikket og tovet i to tråder Alpaca.

531-1

 

Og liker du kremmerhus så må du se på disse søte, filtede med litt pynt på. Oppskriften får du via dansk Familiejournal.

88ae11aa33b18b313830ce524f618d9d

 

Tirsdagskvelden er enda ung tenker jeg, nå skal det vaskes og kjøres klart til første mann som kommer hjem til jul. Minstefrøkna gleder seg til sitt første juleball som er i morgen, og mon tro om noe har gått i arv fra mor til datter, i alle fall skal hun møte i god tid for å pynte bordene til fest :o) Nå blir det en time med vasking og rydding før kveldsroen skal få senke seg :o) Ha en herlig aften alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20