Snacks til helga

Sukkererter er både godt og dekorativt :o) Knasende sprø sukkererter, akkurat passe kalde, irrgrønne, ja det er snacks det. Men kanskje ikke på en fredagskveld eller… og med vann ved siden av…. neida, men et godt mellommåltid mens man venter på middag og ellers har lyst på søtsaker, så er det ikke så dumt med en skål av disse stående klar i kjøleskapet. Disse kjøpte jeg hos grønnsakshandleren i gågata, det bugnet av friske og frodige grønnsaker rett fra åkeren hans. Det er jammen meg herlig :o)

DSCN4223-001

DSCN4226 DSCN4227

 

DSCN4228

Vi skal nyte strandlivet og ta noen utflukter i helga, jeg må innrømme at når det er ferie så er det jo helg hele tiden og dagene går nesten i surr for meg :o) God fredag alle sammen!

 

6 thoughts on “Snacks til helga

 1. Tove says:

  Å ja….fine,ferske sukkererter gir det deiligste knasket som finnes når man setter tenna i dem,nam nam.Det tror jeg jeg må prøve å plante selv neste år :)
  Det høres ut som dere har like deilige dager som oss – må bare nyte!!!!:)
  Toveklem :)

 2. Tonerosehuset says:

  dette er en snacks vi bruker mye av også….jeg kjøper og skal bruke i mat, men som regel blir dem borte før jeg får brukt dem…..her spiser hel fam, til og med hunden elsker dem :-)
  Jeg digger også det små søte tomatene ..klarer ikke å slutte å spise.

  Ha en fantastisk helg!

  klem tone

Comments are closed.

Translate »