Snart farsdag – det må vi feire

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Jeg skal love deg at her i huset er det helt umulig å glemme det. Det kommer alltid noen hint og noen kremt om hva som hender akkurat denne søndagen i november. Og vi som alltid liker å feire når det er noe å feire, ja, vi feirer farsdag også vi. 

Hjemmelagede kort hører med til farsdagen, aller helst laget av barna selv. Enten barna er store eller små. Men jeg skal fortelle en hemmelighet.... Etter at mine tre gutter ble ungdommer, da var det ikke hjemmelagede kort som var deres interesse. Så kortene ble enten laget av lillesøster eller mor i huset. Ja, noen ganger har vi kjøpt kort også, og "surprise"... det ble like bra feiring med kjøpte kort også.  Jeg vet at ikke aller er like glade i å lage ting selv, eller at ikke alle har tid til å holde på med dette, så her er en gave fra meg. 6 kort du kan laste ned og gjøre til dine egne. Det er bare å pynte, fargelegge, kline på med glitterlim og la barna skrive på navnene sine. Så enkelt atte...... 

Det er morsomt å lage noe som kan brukes til noe annet etter at det har gjort sin funksjon som kort. Ram det inn og heng det på veggen ved senga til far, eller heng det sammen med bilder på kjøkkenet eller i gangen. 

Meld deg på og få alle 6 printene

Det er slik at jeg gir litt ekstra oppmerksomhet til alle som følger nyhetsbrevet mitt. Denne fredagen er alle disse farsdagsprintene gaven fra meg til mine følgere. Har du lyst å være en del av gjengen du også, meld deg på i dag og jeg sender deg printene med en gang! 

Til slutt i dag vil jeg takke alle dere som har meldt dere på og lastet ned førjulsboken. Det er knallgøy å se at så mange har gjort det valget. Vet du ikke hva førjulsboken er for noe? Ta en titt på dette innlegget. Jeg håper virkelig dere får glede av den. Ha en herlig fredag alle sammen! 

​Klem fra Nina 

disse kortene kan du laste ned og gjøre til dine egne med litt ekstra pynt - eller bruk de som de er - enkelt

Dette passer bare for de aller mest spesielle pappaene i verden. Print ut på litt tykkere papir og klipp det til med den størrelsen på margen du vil ha rundt bildet. Du kan også lime på et tykkere papir etter at du har printet. 
​En pappa fortjener også hjerter. Denne utgaven har jeg laget med grå og rød tekst i tillegg til denne. Fargelegg hjertene eller pynt med litt glitterlim og gjør de enda mer personlig.

Meld deg på og få alle 6 printene

Det er slik at jeg gir litt ekstra oppmerksomhet til alle som følger nyhetsbrevet mitt. Denne fredagen er alle disse farsdagsprintene gaven fra meg til mine følgere. Har du lyst å være en del av gjengen du også, meld deg på i dag og jeg sender deg printene med en gang!