Snart lanserer jeg bye9design

Det kribler i magen og jeg bobler over av energi, kanskje er det ferien, kanskje er det sommeren, men kanskje er det også det jeg har jobbet med i lengre tid. Jeg har rett og slett bestemt meg for å gjøre noe mer enn å drømme…. Jeg er snart klar for å ta steget ut i den store verdenen med min helt egen, lille, bedrift. Navnet er allerede bestemt:

Fil 09.08.15, 20.08.06

Dere som er trofaste lesere av bloggen min vil oppleve at det i tiden framover skjer endringer her på bloggen. bye9design vil etterhvert få hovedfokus og jeg har lyst å fortelle deg litt om det du vil finne her inne :)

Fil 09.08.15, 19.46.29

Hverdager er det vi har mest av, og er du ute etter å fange de små øyeblikkene med livsglede i en travel hverdag, ja da vil du trives her inne! Her skal du nemlig få muligheten til å ta et aldri så lite pusterom mens du samler tips og ideer til din egen hverdag.

15E1AE4D-E52E-4949-B17C-17BBE0BBB25A

Her er noe av det du kan glede deg til……

Organiser hverdagen din og få tid til det du drømmer om å gjøre – om ikke lenge lanserer jeg et gratis epost kurs for deg som trenger tips og råd til å slå knockout på tidsklemma.
68275A7D-2DB1-4015-BA7D-D940D5228217

Bordpynt og festlige anledninger, her på bloggen vil det fortsatt bli mye inspirasjon. Nå kan du også glede deg til å laste ned og printe ut invitasjoner, bordkort, kort til ulike anledninger, kalendere og massevis av andre flotte print fra bye9design. Noe blir gratis og noe blir å få kjøpt, følg med når jeg lanserer nyhetsbrevet, da kan du skrive deg på listen slik at du ikke går glipp av dette :)

6E7BFA72-85D6-47D1-AA64-A64151D113A3

Trenger du tips til reiser du kan ta alene eller sammen med familien – bloggen er full av inspirasjon med tekst og bilder fra mine egne reiser og det vil den fortsatt være :) Kanskje vil det også dukke opp noen reiseprint du kan få glede av.

Fil 09.08.15, 19.45.01

Er du glad i blomster, hage, bordpynt og selskaper, ja da er det bare å glede seg! Bloggen holdes jevnlig oppdatert med tips, ideer til nytte for deg. Hageprint blir det helt sikkert!

Fil 09.08.15, 19.45.43

Nyhetsbrevet som snart lanseres, vil bli sendt ut hver fredag, da kan du glede deg til en oppsummering over ukens bloggposter, og av og til vil det dukke opp bonuser kun forbeholdt mine trofaste lesere.

Fil 09.08.15, 19.47.58

For de av dere som har gledet seg over interiørbilder her på bloggen, jeg håper dere vil følge meg videre selv om det skjer noen endringer på dette området. Her vil det komme tips og ideer til hvordan printene mine kan brukes i interiøret, både på vegger og som bordpynt. Og siden jeg elsker detaljer, vil det fortsatt dukke opp inspirasjon til pynt og dill både innendørs og utendørs.

Fil 09.08.15, 19.52.58Jeg elsker organisering, lister, planer og målsettinger. Dette vil prege bloggen min i noen større grad enn det har gjort tidligere og jeg håper du vil ha både nytte og glede av mine tips og print som kan hjelpe og glede i en travel hverdag :)

Fil 09.08.15, 19.53.38

Bildene i dag har jeg tidligere lagt ut på instagram. De viser en aldri så liten reise i ferieturen vår i sommer. Vi har opplevd så mye flott sammen på vår ferie i Norge. Og på toppen av det hele er det både morsomt å givende at hele familien engasjerer seg stort i mors ferd mot noe som kanskje kan bli noe mer enn en hobby etterhvert. Ha en herlig søndagskveld! Og til dere som begynner på jobb igjen etter ferien: Uten hverdager vil ikke ferie ha samme betydning :)

Klem fra Nina 

 

 

2 thoughts on “Snart lanserer jeg bye9design

Comments are closed.