Snille kostymer til barna, disse kan du lage selv

Hei der! Det er lenge igjen til Halloween, men for dere som er ute etter kostymer til barna er det på tide å begynne å tenke. I alle fall om dere skal sy eller lage de selv. Her i byen har det de siste årene vært arrangert et helt spesielt Halloween party for barn og foreldre som ønsker et alternativ. Det heter Hallovenn og tanken bak dette er at barn og foreldre, sammen skal kose seg denne kvelden. Det er ikke lov å kle seg ut i skumle kostymer  som noen kan bli skremt av, men lek og godteri, det er det flust av. Partyet arrangeres i en av idrettshallene våre og det er blitt mer og mer populært. Den tradisjonelle feiringen går nok sin gang den også, men et vennligere alternativ er ikke så dumt. Så får man like eller ikke like denne feiringen som ikke har lang tradisjon hos oss. For å hjelpe dere litt på vei med kostymer så har jeg vært innom noen av mine favorittbloggere og lånt bilder. Trykker du på linken til hvert bilde, finner du veien inn til oppskrift og framgangsmåte. Først ute er dette Instagram kostymet, nå er jeg litt usikker på om barn under 12 har sett denne appen, de burde ikke ha gjort deg, men…. Det er kanskje kult for en instagram mamma og kle poden i denne “appen”.  Via See Kate Sew Kostymet er laget av to papp plater og filt som limes på pappen. Superenkelt…. Framgangsmåten er et godt grunnlag for andre app tegninger også. Lag din egen favoritt.

 

Instagramkostyme

Små søte kattemasker er det nok mange som kan tenke seg. De er faktisk veldig enkle å lage, og ikke er det så dyrt med disse materialene heller. Via See Kate Sew. 

mask-15

Noe av det søteste jeg har sett på lenge. En venninnegjeng utkledd som fargeblyanter. Det var ingen beskrivelse på hvordan dette gjøres via costume works, men bildet taler vel for seg selv. Legg merke til de små detaljende som sorte bånd rundt beina.

box_of_friends

Jeg var litt usikker på om jeg skulle vise fram denne…. Den er nok litt over gjennomsnittet krevende å få laget, en slik legomann, men det er fullt mulig å lage en slik. Veiledning på engelsk, samt bilder som viser framgangsmåten, finner du på coolest homemade costume.

xcoolest-homemade-lego-minifigures-group-costume-18-21303345.jpg.pagespeed.ic.H1GhQ2bKIn

Enda ett kostyme som nok tar noe tid å lage…. Men tenk den som får kle seg ut som en Minion. Via craftaholics får du bilder og beskrivelser på hvordan disse draktene lages.

Minion-costumes-collage

Helt til slutt måtte jeg bare ha med disse superskjønne kostymene fra Frost. Jeg har tittet innom mange av lenkene til det  Mom endeavors har delt på sin blogg. Det er mange helt enkle oppskrifter der det ikke er nødvendig å sy, men bare klippe og lime. Jeg vil tro det kan bli suksess hos mange søte små.

20+-DIY-Disney-Frozen-Costumes-Accessories

Tjohei, nå er det ikke lenge igjen til oktober….Nå kan du kose deg med å lage snille kostymer til barna.  Jeg kommer tilbake med ideer til hvordan du kan pynte til festen, så følg med. Forresten, heng deg på nyhetsbrevet, så er du sikker på at du ikke går glipp av det som kommer…. Ha en herlig kveld!

Klem fra Nina 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »
%d bloggere liker dette: