Snurk – morsomt sengetøy

Har du hørt om SNURK? Jeg fikk nylig stifte bekjentskap med dette merket etter at jeg var så heldig å få teste det ut via Soveromsbutikken Sengemakeriet i Trondheim. SNURK er et Nederlandsk merke som har laget sengetøy med en lang rekke morsomme fotomotiver. Valget vårt falt på et prinsessemotiv, vi har nemlig flere prinsesser i familien som kan passe under denne kjolen og hun som ender opp med dette dynetrekket, er ei lita prinsesse på 5 år med laaaangt, blondt prinsessehår :o) Da vi pakket opp sengetøyet ble det fotosession på stua. Datteren min klatret opp på en stol og danderte dynetrekket rundt seg, det så sannelig ut som en skikkelig kjole :o) Og det er det som er så morsomt med disse trekkene, det er fotomotiv på dem som gjør motivet så naturtro. Har du lyst til å se utvalget av motiver, da kan du ta en titt inn til Soveromsbutikken Sengemakeriet og SNURK avdelingen. Det finnes både astronauter, ballerinaer, brannmenn, trampoliner, svømmebasseng, brostein og bilder av hvalper, kattunger og enda mer :o)

SNURK sengetøy prinsessemotiv

Sengetøyet er glatt og godt å ta på. Det er laget i 100 % høy kvalitet bomull. Det vaskes på vrangen på 40 grader for å bevare trykket best mulig. Vi har vasket det og gjort det klar for vår lille prinsesse. Det jeg var glad for å se, var at både putetrekket og dynetrekket holdt fasongen…. Det ble ikke skjevt, som enkelte dynetrekk blir, allerede etter første vask.

SNURK sengetøy prinsessemotiv

Det er bare å pynte seg med smykker og gå til sengs, kjolen er klar……

SNURK sengetøy prinsessmotiv

Tiaraen ligger klar på puten og kanskje er det godt med en myk, liten venn, i armkroken :o) Disse prinsessegreiene må jo ikke gå helt til hodet :o)

SNURK sengetøy prinsessmotiv

I pakken inngår dynetrekket på 140 x 200 og puten på på 50 x 75.

SNURK sengetøy prinsessmotiv

Det er ganske morsomt å se på denne bølgende kjolen som ligger på senga, det ser nesten ut som en ekte kjole :o)

SNURK sengetøy prinsessmotiv SNURK sengetøy prinsessmotiv

Sannelig fikk vi prøve ut dette lakenet også. Jeg er fornøyd! Det er tykk og god jerseykvalitet, strikket er kraftig og lakenet er stort og godt og passer perfekt til rammemadrasser. Etter første vask har det ikke endret seg noe. Ikke er det skjevt og ikke er det nuppete. Det hender jeg kjøper rimelige lakener for å ha flere farger og bytte i og ha til overnattingsgjester, erfaringen har vært både og. Litt skuffet blir man jo når det nupper seg etter første vask. Dette lakenet besto første test hos meg, og jeg kommer nok til å stikke innom Soveromsbutikken Sengemakeriet i Trondheim, eller nettbutikken deres, for å sikre meg flere slike!

DSC_5311

Det er morsomt å få teste ut slike produkter som dette og det er gøy å oppdage nye merker. Nå har jeg som nevnt vasket disse produktene bare en gang, fotoprintet på dynetrekket vil holde seg godt om man vasker det på vranga og har jeg hatt mulighet ville jeg ha hengt opp sengetøyet til tørk. Tørketromler sliter på fargene i tøyet, uavhengig av kvalitet. Min lange erfaring med sengetøy sier meg at dette kan jeg gå god for og anbefale videre. Og du, i samarbeid med Sengemakeriet skal du få muligheten til å vinne et valgfritt sengetøy fra SNURK….. følg med, det blir snart giveaway :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Snurk – morsomt sengetøy

Comments are closed.