Sofa og masse puter……

Hei på dere :o) Denne høstferien har blåst av gårde og dagene på hytta likeså. Nå er vi hjemme igjen etter noen flotte dager ved kysten, godt vær har vi hatt og fine turer både i fjæra og i fjellet. På tur hjem møtte vi regnet, heldigvis ser det ut til at det blir forbigående. Tidligere i uka var jeg på leting etter et lite skap til å ha på badet på hytta. Jeg fant både det og litt til, for jeg har nemlig vært på utkikk etter blå puter som vil passe i sofaen. Når det nå er høst og det går mot vinter liker jeg å pynte med litt kaldere farger og nå hadde jeg veldig lyst på friske blå puter. Selvfølgelig hadde jeg sett meg ut de putene som var bestillingsvare….. 6-8 uker måtte jeg regne med….. Putene de hadde i butikken var bestilt for utstillingen og skulle ikke selges. Men så kom en av damene på at de egentlig hadde bestilt for mange. Gjett om jeg ble glad, det hadde vært uaktuelt å bestille puter og de blå som forøvrig fantes i butikken ville jeg ikke ha :o)

DSC_4374

Fra hagen har jeg plukket inn hortensia og en gren fra berberisen. Berberisen har pigger og utrolig vakre farger, i tillegg holder den lenge avskåret. Med piggene på håper jeg å holde kattungen unna…..

DSC_4370

Grått, sort, hvitt og blått, dette er farger jeg liker. Sola skinner inn i stua og om ikke lenge skal en stor grønnplante få plass til høyre bak sofaen.

DSC_4389

Kahlers jubileumsvase var jeg så heldig å vinne i en konkurranse på instagram. Jeg kan trygt si at den har blitt en favoritt hos meg.

DSC_4393

En annen favoritt er dette grå/hvite teppet far Tine K home. Mykt og godt og vakkert mønster og farger.

DSC_4398 DSC_4394

Jeg er glad i puter og øverst på ønskelisten står en pute eller to fra Hay…. De får du blant annet kjøpt hos Room21. (affiliatelink) Overskriften lyver nok litt, det er ikke massevis av puter i sofaen min, men jeg skulle gjerne hatt det. Problemet er bare at det er så utrolig upraktisk med masse puter, det blir derfor til at jeg bytter ut og fornyer litt i sofaen i stedet :o) Nå skal jeg kose meg med å gjøre ferdig noen strikkeprosjekt som ligger og venter, litt pusling med en hjemmeside jeg hjelper til med skal jeg også kose meg med. Masse bilder ble tatt på hytteturen og i løpet av uka skal dere få se før og etterbilder av vårt lille hyttebad :o) Jeg ønsker dere alle en deilig søndagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

4 thoughts on “Sofa og masse puter……

 1. Rosehagen says:

  Så bra at du fikk med deg putene med det samme;) Bestillingsvarer er greit det, men jeg skulle som regel “ha hatt det i går”. Deilig med høstferie og fjell-sjødager. Vi hadde nattefrost i natt, nesten litt rart….
  Spennende strikketøy ? Gleder meg til å se;)

  Fin uke til deg;)

  Klem fra Ann-Mari

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Så enig med deg! Slike ting kan vel ikke bestilles, he, he :o) Strikketøyet er for tiden å hjelpe til med genser som datteren min strikker, og litt hjelp og støtte til sønnen som skal gjennom sitt strikkeprosjekt på skolen. Ikke alle som liker å strikke selv om de får det til, he,he :o) Det er litt rart med de første nettene med nattefrost, men luften blir så god og klar, litt godt også :o) Herlig ny uke til deg! Klem

Comments are closed.