Sofakroken, et godt sted å være

Etter mange år ble skinnsofaen byttet ut med en ny i stoff. Alle hjerter gleder seg, i alle fall mitt :o) Skinnsofaer er både praktiske og flotte, de kan være stilige og de kan være sjarmerende, men jeg har liksom aldri blitt helt fortrolig med den, til tross for veldig mange års samboerskap med den :o) Årsaken er rett og slett skinnlukt, jeg kan ikke fordra skinnlukt. Står jeg i kassakø på matbutikken og havner bak noen i skinnjakke må jeg rett og slett gå ut av køen. Helt tåpelig, ja jeg vet, og når det kommer til stykket er det vel den nye skinnlukten jeg reagerer på, derfor tåler jeg veldig godt å være i hus med en skinnsofa :o)

Men nå er den nye sofaen min i hus etter laaaaang ventetid.  Jippi :o) Den var ferdig 14. desember, men hverken produsent eller butikk klarte å få den fra Vestlandet og hit til Trøndelag før 1. februar…

Sofakroken, et godt sted å være

Sofaen er modulsofa fra Hjellegjerde. Du kan velge og vrake i deler og bygge den så stor du selv ønsker. Vi har valgt en svak bue og jeg er superfornøyd med denne puffen som koppen min står på. I hverdagen står den slik som dette og blir til den mest behagelige kose plassen :o) Når det er selskap er det bare å trekke ut puffen og det blir plass til mange rundt bordet.
 Sofakroken, et godt sted å vær
Putene er fra Princess og pleddet er i beste ull fra Rørospledd.
 Sofakroken, et godt sted å vær
Som jeg har nevnt tidligere er jeg på utkikk etter puter. Akkurat nå er den lilla puten i dette hjørnet den eneste fargeklatten. Jeg liker jo forøvrig veldig godt de rolige, behagelige jordnyansene, men er åpen for litt mer friske farver utover vår og sommer :o)
Sofakroken, et godt sted å vær
Sola skinner nydelig over Trøndelag i dag. Det er nesten som verden står helt stille utenfor. Snøen ligger hvit og vakker over landskapet. Jeg fristes veldig til å ta en tur ut, men med nesten 20 minus vet jeg at det blir en kald fornøyelse. Jeg håper alle dere som er innom her får en god og strålende lørdag!

3 thoughts on “Sofakroken, et godt sted å være

 1. http://www.ninasskatter.com/ says:

  Så gøy med ny sofa!!!!!!
  Her i Kristiansand skinner også sola::)
  Men du, jeg liker ikke at folk har det skittent, men jeg liker at folk står for hvordan de er og er ærlige. Liket også at folk har selvironi.::)
  Klem fra Nina :)

 2. ☆Baronivegen☆ says:

  Nydelig sofa:).
  Vi og bytta ut skinnsofaen for ei stund sidan, og inn med stoffsofa:). Trur eg har ønska meg stoffsofa sidan vi kjøpte skinnsofaen..hahaha… Idag har eg vaska og vaska på sofatrekk, off er ikkje noke praktisk med kvit sofa her i huset…hahaha…
  No er det snart tacolaging før “hver gang vi møtes”.
  Fin lørdagskveld til deg:)
  Klems Evelyn:)

 3. Livets små øyeblikk says:

  Ah, lekker!!! Likte godt fargen på den også:) Vi byttet ut sofaen i fjor sommer, fra en liten mørk sofa til en stor lys en. Kanskje ikke akkurat den mest praktiske fargen men du og du så stor stua ble selv om sofaen tok litt plass;)
  Strålende fint vær her på Sunnmøre også, og kaldt – det gnistrer i snøen. Elsker slike dager:)

  Tusen takk så masse til deg for alle gode ord du legger igjen hos meg, jeg setter stor pris på det skal du vite.
  Ønsker deg en strålende fin dag i morgen, kos dere masse:)
  Varm og god klem
  Hanne:)

Comments are closed.