Sofakroken på hytta

God lørdag alle sammen :o) Herlig morgenstund her i huset. Kaffe og aviser og snart er vi klar for dagens første fotballkamp på Levanger cup. Forrige helg var vi på hytta i strålende vær. Dere har allerede fått sett noen bilder fra utsiden av hytta og her kommer noen fra sofakroken :o) Jeg er knallfornøyd med mitt maleprosjekt av et gammelt bord. Vi kjøpte det for over 20 år siden hos en brukthandler. På den tiden var blått en farge som preget interiøret og vi slipte av gammel lakk på bordbeina og malte bordplaten blå. Slik har det stått i mange år inntil jeg nå fant tid for å male det :o) Det ble jo som et helt nytt bord :o) Hvitt selvfølgelig….

DSCN4814

Putene fant jeg hos Princess i vår. Tre puter til prisen av en, kjekt ja :o) Sola skinner inn gjennom vinduet og ute er det vindstille. Slike dager er fantastiske og vi lever lenge på minnene. Jeg har valgt å ikke henge opp gardiner etter at vi pusset opp i stua. Det er jo synd å stenge for utsikten :o) Kanskje må det vurderes på nytt dersom det blir veldig mange solvarme dager….

DSCN4818 DSCN4824

Jeg er veldig glad for at vi valgte å male stua og taket, jeg elsker lyset og lyse rom :o) Neste vurdering er om gulvene også skal males :o)

DSCN4825

Røsslyngen sto i full blomst. Det var utrolig masse røsslyng i år, det var så det bugnet i skogen rundt hytta. Vakkert!

DSCN4829

Neste malingsprosjekt på hytta er slagbenken på kjøkkenet. Jeg er rett og slett veldig ferdig med det trehvite og ettersom det nå er blitt mer tid for å pusle med maling og diverse, får det meste litt etter litt en ny farge :o).

Med flere fotballkamper samt dugnad under cupen vil dagen bli tilbragt på fotballbanen. Det er alltid trivelig på slike cuper, masse barn og voksne samlet til ekte idrettsglede og litt alvor midt oppe i det hele :o) God lørdag til dere alle som titter innom meg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Sofakroken på hytta

 1. Rigmor Burmo says:

  Hei!
  Dere har en veldig flott hytte ved sjøen!! Jeg skjønner godt at det er godt å være der!
  Lykke til med skolestart på mandag, det blir nok både spennende og trivelig!!
  Høsten er også fin!!
  Hilsen Rigmor

 2. Tove says:

  For et deilig sted,godt å være!!!!Og som du har styrt på og lagd det koslig:)
  Men det er vel litt av vitsen med hytter…kose seg på alle måter :)
  Putene passetfantastisk bra,og for en utsikt!Nyt!!!!!
  Toveklem :)

Comments are closed.

Translate »