Sola flommer inn i stua

Sommeren har kommet på besøk. Dører og vindu står åpne og slipper inn frisk luft, kattene kommer og går som de vil. I dag hørte jeg til og med en flue som summet inne på kjøkkenet og ute jobber humlene flittig. For dere som har hatt godvær over lang tid er det vel ikke noe sensasjonelt dette her, men jeg jubler for første dag i shorts uten å fryse meg fordervet :o) Jeg har fått luket mye ugress i dag og nå er det klart for å plante ut sommerblomster. Imidlertid ser jeg med skrekk på den vintergrønne hekken….. det ser ikke ut som den har tålt tørken i vinter, tenk om jeg blir nødt til å grave opp og plante ny hekk i år. Oj, oj, oj, den jobben hadde jeg ikke sett for meg nei. Uansett hva som må gjøres, det var deilig å slappe av i hagen i dag etter en lang og herlig 17. mai feiring. Inne har plantene fått en dusj med vann og snart må jeg vel til med litt gjødsel :o)

DSC_0709

Å henge opp bilder, eller i det hele tatt å finne noe som jeg liker på veggene er ikke enkelt. I mange måneder har derfor noen av veggene rett og slett vært uten bilder. Det har faktisk vært veldig godt å ha helt hvite vegger uten noe dill, jeg har jo vært vant med mørke, trehvite vegger :o) Men nå flytter jeg litt på bilder og ser at jeg skal ha et bilde på denne veggen i sort og hvitt. Dette bildet henger til vanlig i trappeoppgangen og skal tilbake dit. Lurt å “låne” litt for å se hva som passer inn :o)

DSC_0722

Sola står rett inn i stua på ettermiddag og kveld. Det blir nesten litt vanskelig å ta bilder herfra :o)

DSC_0725-001

Jeg elsker at det er høyt under taket og masse luft i stua :o)

DSC_0727

Grønne planter har jeg overalt. Denne store, kalt Fatsia Japonica er superenkel å få til. Den viser med bladene når den trenger vann og en tur i dusjen i ny og ne holder bladene grønne og fine :o)

DSC_0733

Tenk at jeg som bare kjøper hvite hortensia har kjøpt en i rosa….. men den er så lys rosa at den er nesten hvit. Solskinnet i blomsten er så fint. Så godt at vi har mange lyse kvelder å se fram til nå :o)

DSC_0736

Dette ble sannelig en kort helg. Men det er klart, fullt program på 17. mai og alt som skal gjøres når sola og varmen endelig kommer, ja da blåser timene avgårde :o) Håper dere alle har hatt ei god helg! Tusen takk til alle dere som titter innom meg og tusen takk for koselige kommentarer :o) Velkommen til nye følgere av bloggen, både her og via facebook. Jeg setter veldig stor pris på dere!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

Translate »