Sommer, sol, bøker og bokmerker

bokmermerker - digitale print - bye9design

Sommer, sol, bøker og bokmerker. Er du en lesehest, eller kanskje en av dem som leser bøker stort sett i ferien? Jeg er litt begge deler, noen perioder leser jeg flere bøker i måneden, andre ganger samler jeg opp bøker som jeg har på en lengre ferietur. Det er noe eget med sommeren, det er så enkelt å putte ei bok i veska og ta med seg. En papirbok vel og merke, du trenger ikke passe på at den har nok batteri, du trenger ikke sette den i flightmodus eller sette deg slik at det ikke blir gjenskinn på sidene. Du kan bare ta den opp fra veska eller sekken, åpne den og starte der du slapp. Dersom du i tillegg har et stort og godt bokmerke som viser hvor du sluttet, ja da har du jo alt lagt godt til rette for en koselig stund.

bokmermerker - digitale print - bye9design

bokmermerker - digitale print - bye9design

Disse bokmerkene laget jeg fordi jeg hadde bruk for et som ligger stødig i boka uten å falle ut i veska. Jeg liker at de er sommer inspirerte helt uten reklame. Bokmerkene er gratis for mine følgere av fredagshilsenen. Du kan melde deg på i slutten av dette innlegget.

Jeg har printet ut disse på ark med en tykkelse på ca 120 g. Da tåler de litt ekstra. Du kan også printe de ut på vanlig kopipapir og lime to bokmerker sammen, slik at de både blir litt tykkere og får motiv på begge sidene.

bokmermerker - digitale print - bye9design

Her er en av bøkene jeg skal lese i ferien. Gleder meg……

bokmermerker - digitale print - bye9design

Håper du har hatt en flott sommer så langt. Kanskje har du lest mange bøker allerede, har du noen gode tips vil jeg gjerne høre fra deg!

Klem fra Nina

Translate »