Sommer, sol og fargesprakende veske

Denne fredagen har vært fylt med koselige opplevelser, milepæler er nådd og vi har så smått begynt å kjenne på feriefølelsen. Det har vært så varmt at vi har kunnet finne fram shortsen og sandalene, helt fantastisk :) Dagen startet med en joggetur i herlig vær etter å ha vinket til far og datter som dro av gårde på laaaang sykkeltur. Denne turen har de snakket om en stund og i dag pakket de sekken og dro av sted. 6 mil på sykkel la de bak seg og for første gang har de syklet for å besøke besteforeldre :) Turen gikk fra Levanger til Steinkjer via Stiklestad og Leksdalen, for de som er lokalkjente. Etter å ha vært på besøksrunde var det godt å sette seg på toget hjemover :) I mellomtiden hadde jeg en kjempekoselig lunsjavtale med en dame som syr de mest herlige vesker, kyllinger, løpere og toalettmapper. Jeg forelsket meg veldig i strandveskene hun har sydd og jeg var rask til å sikre meg en da hun la ut nye for salg. Fargene og mønstrene er rett og slett knallherlige :)

Strandveske - sommerveske - applikasjon

De som kjenner til produktene Liv Iren syr, vil helt sikkert kjenne igjen denne blomsten. Den går igjen på veskene, mappene, ja til og med påskekyllingene hun har sydd.

Sommerveske - applikasjon - strandveske Sommerveske strandveske applikert veske

Da vi møttes til lunsj i dag, kunne hun fortelle at stoffet med de grønne, blå og hvite blomstene er ekte retro. Det kommer fra en bluse som moren hennes en gang sydde til seg selv på 70 tallet. Blusen ble ikke brukt og nå er den blitt en del av vesken jeg gleder meg til å ta i bruk. Så koselig å få vite litt om historien bak stoffene.

IMG_8905

Vesken er foret og bunnen er forsterket. Det er en lomme på utsiden og to på innsiden som passer til mobil og solbriller eller annet småtteri. Jeg er helt betatt av alle detaljene og er allerede kjempefornøyd med vesken min.

IMG_8902 IMG_8900

Liv Iren har egen blogg, Liv i hus, ta gjerne en tur innom henne og se på alt det flotte hun har laget.

IMG_8896

Nå går en flott fredag mot slutten, forhåpentligvis blir det en flott dag i morgen også og uansett vær skal dagen starte med fjelltur :) Ha en herlig kveld alle sammen!

Klem fra Nina

2 thoughts on “Sommer, sol og fargesprakende veske

  1. Liv Iren says:

    ..stolt og glad!! Tusen, tusen takk for en flott reportasje, Nina! Og takk for en veldig trivelig lunsj :)
    – og så er jeg imponert over de to syklistene dine som virkelig la ut på langtur i dag! klem

Comments are closed.