Sommerbryllup – vakre, festpyntede bord

Sommerbryllup - vakre, festpyntede bord
Via Style me pretty

Sommerbryllup, det bugner av blomster, kanskje kan gjestene tilbringe deler av festen utendørs om det er godvær, det er lyst og lett og godt å være til. Selv giftet jeg meg i oktober, hadde jeg tenkt meg om noen ganger til angående tidspunkt, ville jeg nok valgt sommeren i stedet, men vi ble godt gift uansett og i år skal vi feire sølvbryllup :) Lette,  lyse pasteller og bugnende blomsterdekorasjoner på bordene. Ikke nøl med å pynt bordene med blader og blomster du plukker i hagen eller skogen. Kanskje har du venner med blomster i hagen som gjerne gir et bidrag til et vakkert sommerbord. Jeg og hunden går ofte tur i skogen, og i disse dager har bregnene vokst seg store og flotte. Det er virkelig vakkert med bregneblader som en del av pynten på bordet, bare se på bildet ovenfor.

Ta også en titt “her” hvor jeg har samlet  flere blogginnlegg med festpyntede bord, serviettbretting, bordkort og annen bordpynt. Uansett hvor mange gjester du skal ha, vil bordkort alltid gjøre et festbord mer høytidelig. Bordkort finner du i mange varianter og avstem gjerne fargene med blomster, servietter og meny hvis du skal ha det.

Bordkortene kan du skrive ut selv

Fyll inn navn på gjestene fra din pc og skriv ut bordkortene på litt tykt papir. Bordkortene fra bye9design finner du i flere motiv og de kan skrives ut så mange ganger du vil. Til mange av bordkortene følger det også med serviettringer du kan skrive inn tekst på.

Merk kakene på bordet med kakekort 

Du vil jo at alle gjestene skal kose seg og da kan det være lurt å merke kakene på kakebordet med hva de inneholder. Det gjør at også gjestene med allergier kan føle seg trygg og kose seg med kaker. Du finner eget blogginnlegg om kakekortene her. 

Helt til slutt i dagens innlegg finner du link til smarte tips for deg som skal ha barn som gjester i et høytidelig selskap.

Sommerbryllup - vakre, festpyntede bord
Via Style me Pretty
Via The knot
0f14ca5b13b99ca93b5a0cde4d452e52
Via Style me pretty

8b7c9788db11858b9cb34b79f7f9a666

Via Style me pretty
Via Style me pretty

a47a7741f57803e57834cb9dd60ef81b

For deg som skal ha stort selskap med mange voksne og noen barn, kan det være smart å lage til aktiviteter eller sysler som gjør at mini gjestene får en super opplevelse i voksen selskapet. Ta en titt på blogginnlegget Bryllup og aktiviteter for barna.