Sommerglad interiørstrikk

Hei dere! Har sommeren kommer dit dere bor? Her er det fortsatt under 10 grader og regn, slik det har vært i hele vår. Tenk at vi er kommet til juni og vi har ikke hatt en eneste dag over 20 grader enda og sola har vi knapt sett. Men været er det jo ikke så mye å gjøre noe med. Det vi kan gjøre noe med, det er fritiden vår og da kan vi fylle den med noe som gjør at vi glemmer dårlig vær. Strikke eller hekletøy, godstolen og noe godt å drikke ved siden av, det er ikke så verst nei :) Dette strikkede nettet synes jeg var skikkelig sommerfint. Du får kjøpt oppskrift og garn via Woolandthegang Jeg har tykt garn liggende, kanskje skulle jeg prøvd meg på denne :) Jeg er ikke så glad i å bruke vesker, men av og til er det jo praktisk med et nett å putte tingene sine i.

4829fda3d2f58eb0b099d3c4715397efJeg kjenner sommerfølelsen komme når jeg ser denne matta. Sukkertøyfarger, bare føtter og sand. Drømme, drømme….. Dette teppet er heklet og heter så mye som Color Wheel av Drops design. Teppet er heklet i Drops Eskimo. Mønster finner du “her”.

76ac51717db2248de0f0937e927d97af

Mr. Freeze kaltes disse isene da de eldste guttene mine var små. Det var alltid nødvendig å pakke ene enden inn i papir eller en tøyserviett for at det skulle gå greit å holde i uten å få frostskade. Her kom jeg over en snedig sak, en heklet beskyttelse og det i ekte Star Wars stil…. Bildet er lånt av Dearest Debi og oppskriften som er på engelsk finner du hos Stich11.

751e6a6340ac75670774b1345aff5335

Jeg vet jo at mange av dere som strikker også er dyktige på hekling, derfor tar jeg med noen tips om hekleting også. Disse søte og fruktige glassbrikkene kan jo være en ide til hagebordet :)Framgangsmåten med tekst og bilder, finner du via Crafts Tustsplus

9f22c78faa77246c6914edc8e9ed4b46

Denne nydelige ullryen er strikket av helnorsk ullgarn fra spælsau og mohairgeiter som beiter i hjertet av Norge. Teppet er strikket i Picles Røslig og garnet får du kjøpt via Picles hvor du også får gratis oppskrift på teppet. Bildet er lånt via Picles. 

teppe1

Det er fredag, husarbeid står for tur, og så skal det strikkes, sys og photoshoppes litt, for jeg har nemlig begynt med kurs i photoshop og det er sannelig et tidkrevende prosjekt. Meeen, øvelse gjør forhåpentligvis mester og får jeg dette prosjektet til så skal dere se at det kommer noen små drypp på dere også :) Med litt sommerglad interiørstrikk, håper jeg dere får en super fredag og at alle sammen får noen gløtt av sol og kanskje litt varme i helga!

Klem fra Nina 

 

 

One thought on “Sommerglad interiørstrikk

 1. Carl says:

  Hei Nina :)

  Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

  Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

  Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

  Ha en flott dag!!

  Carl

Comments are closed.