Sommerhus interiør

Akkurat nå blomstrer løvetannen med full kraft utenfor hagen. Syrinene har så vidt begynt å knoppe seg og forbereder seg til en farge og dufteksplosjon som jeg gleder meg til. Denne flotte tiden da sansene skjerpes, vi lytter etter de gode sommerlydene og vi trekker pusten ekstra dypt inn når vi kjenner de nydelige blomsterduftene. Det samme gjelder interiøret. Mange av oss foretrekker lysere og lettere farger på denne årstiden. Kanskje trekker også mange av oss over til den landlige stilen når vi endelig kan åpne dørene til hagen på vidt gap :) I dag har jeg hentet inspirasjon til sommerhus interiør. Har du ikke sommerhus er det ingenting i veien for å gi interiøret hjemme et lite sommerhuspreg. De tre første bildene er all hentet fra det samme hjemmet, et franskinspirert hus i Telemark. Bildene er lånt av Isabellas, hvor du kan lese mer og se flere bilder fra dette huset.

norbi_b_42361_fransk_landsb_2

Hvite tekstiler, lin, hvitmalte møbler og grå detaljer, piffet opp med litt blomster og små detaljer. Tekstiler er viktige for å myke opp og sette et koselig preg på rommene. Puter med striper og puter med blomster eller tekster er en del av den franske, landlige stilen :)

norbi_d_6265_vakkert_hjem_i norbi_d_6272_vakkert_hjem_i

Denne gangen gir meg sommerfølelse. Her ser det ut til at alt er klart for en tur ut i sola, kanskje med et lite bad som mål. Nydelig blåfarge på benken…… Kilde

6c63e96eb169ceccfdf8ee3a5459a31b

Lyse pasteller i åpne hyller. Dette er et ekte sommerkjøkken, ikke sant. Det er nesten så jeg kan kjenne duften av nystekte vafler og hjemmelaget jordbærsyltetøy. Kilde.

d4e8e6c1ffdfa56ce02ab7040fa15944

På sommerhytta vår malte vi badet helt hvitt, mens gulvet ble nytt i en lys grå nyanse. Ved hjelp av lyse håndklær, kanskje med noen blå striper, er sommerstemning komplett. Dette badet gir meg samme sommerstemning.

original-116358-sommerhusstemning28

Gråfarger sammen med hvitt og grønt…. jeg blir bare mer og mer glad i disse fargene. Det ble også det lille ekstra med den tøffe lysestaken i bakgrunnen.

original-116339-sommerhusstemning9

Det beste med sommeren er at vi mer eller mindre kan flytte utendørs. Har du overbygg som dette kan du sitte ute selv om været er litt rufsete. Kanskje har noen av dere allerede sett de to neste bildene? Det er nemlig sommerhuset til Tine i Tine K Home og det er like herlig som produktene hun selger. Har du lyst til å ta en titt på flere bilder kan du ta turen innom reportasjen i Isabellas eller du kan ta en titt på reportasjen i Boligmagasinet.

3b3c7bca2283739b7cb0b93aefcefeb0

2ff1e5bde500550e5b9fa72e91f8e0cc

 

Jeg går her og venter på å få luktesansen tilbake etter en hardnakket forkjølelse…. Det virker som jeg må vente lenge enda, men den som venter på blomstrende syriner og duften av den, ja den venter sannelig på noe godt :) Ha en strålende dag alle sammen!

Klem fra Nina 

 

Translate »
%d bloggere liker dette: