Sommerlig sengeteppe

Lørdag morgen, massevis av tid til kaffe og aviser, og som om det ikke er nok, sola skinner :o) Jeg kan ikke få bedre start på helga enn dette :o) I dag har jeg så lyst til å vise dere mitt nye sengeteppe fra Dekoria, som nå pryder sengen på min datters rom. Dekoria er en nettbutikk som selger massevis av tekstilprodukter til både private og hoteller :o) Gardiner og sengetepper sys etter mål, og det er et utrolig stort utvalg av stoffer, farver og mønstre. Siden sengeteppet skal være på jenterommet fant vi et med lyse, friske farver, deriblant lilla. Her har jeg tatt det med ut i hagen :o) Det kan veldig gjerne brukes til å tulle seg inn i dersom det skulle bli noen kjølige sommerkvelder.

DSCN3294

Teppet er vattert og det er sydd kanaler som holder teppet stødig og i fasong. Alle tekstilene  sys i Europa, ikke for hånd, men med toppmoderne maskiner. Er du usikker på farver og mønster er det mulig å få tilsendt prøver :o) Det liker jeg godt, spesielt om man er usikker på farvene.

DSCN3299

Her får dere en liten sniktitt inn på jenterommet, ene fondveggen er lilla og det er helmatch med lillafarven i sengeteppet. Siden tekstilene kan sys etter mål får du det akkurat så stort som du vil ha det. Vil du ha puter eller gardiner i matchende farve og mønster, så er det også mulig.

DSCN3269

Sengeteppet er foret og ganske tykt, det er ikke silkeglatt overflate, noe jeg er veldig glad for :o) Jeg har alltid likt tykke bomullstepper og linstoff best.

DSCN3276

Både jeg og snuppa mi er superfornøyde med farver og mønster, noe som har resultert i at det skal gjøres om og pyntes og styles litt på rommet hennes i helga :o) Søndag er det meldt regn, så da skal vi gå i gang…. Her ligger en nydelig sommerkjole hun har fått og bare venter på en fin anledning til å bli brukt :o)

DSCN3287

DSCN3290

Jeg måtte bare ta med et bilde av teppet og syrinene, nydelige lillafarver får jeg ikke nok av :o)

DSCN3250 DSCN3251

For ordens skyld vil jeg gjøre oppmerksom på at innlegget er sponset. Nå håper jeg på en dag med oppholdsvær slik at jeg får plantet ferdig alt jeg handlet inn i går, det er så koselig når de tomme kassene fylles med nye blomster :o) En spesiell hilsen i dag går til alle de flotte bloggerdamene som i dag samles til sommertreff på Haugalandet, håper dere får en fantastisk samling! Tusen takk til alle dere som titter innom meg og hjertelig velkommen til nye følgere! Håper dere vil trives her hos meg :o) God lørdag til dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

 

4 thoughts on “Sommerlig sengeteppe

 1. Bjørg - Huset ved Fjorden says:

  Så flott teppe. Og rommet til jenta di ser veldig fint ut!:)
  Eg vil berre minne deg på at eg trenger kontaktinformasjon frå deg, slik at vi får ordna med gåvekortet du vant;)
  Ha ein fin dag!
  Klem:)

 2. Reidunn says:

  Hei Nina!!
  Så fint sengeteppe dattera di har fått seg:) Lilla er en farge jeg også er glad i:)
  Det passet så fint inn på det fine rommet hennes!!
  Mønsteret og fargene på teppet skapte en sånn glede liksom. Det var herlig å se på!:)
  Ha en nydelig dag i sola Nina!!
  Klem Reidunn

 3. Rosehagen says:

  Å så fint Nina;)
  Lilla er en flott farge. Og syrinene som blomstrer for tiden er jo bare sååå nydelige;)

  Her er det kosehelg med hagesysler, hyttetur og litt søm;)

  Klem fra Ann-Mari

 4. Wenche I.Hauger says:

  Hei Nina :)
  Så lekkert teppe til dattern din!
  Lilla er en fin farge, synes jeg også…
  Du har nydelig syrin du også.. love it <3
  Hegg er også fint, men den er ferdig like fort som den kom…. hihi

  Ønsker deg en fin uke, Nina :)
  Klemmer fra Wenche

Comments are closed.