Sommerstrikk

Sommerstrikk
Via Ravelry

Et hint av sommer fra Isabell Kraemer i 100% fin ull. Fargene er nydelige, lette og en passende genser å ta på seg en kjølig sommerdag. Oppskriften finner du til salgs via Ravelry. Du må registrere deg som medlem av Ravelry for å få tilgang, det er imidlertid helt gratis. Genseren med korte armer under, er strikket fra samme oppskrift. Her ser du hvordan variasjon i farger og lengde på armer kan utgjøre stor forskjell på en og samme oppskrift.

Sommerstrikk
Via Ravelry

Sommeren er også tiden for bryllup. Noen ganger kan være slå til og det er ikke behov for varmende plagg over sommerkjolen. Andre ganger er det behov for noe som varmer over skuldrene og dette sjalet er både vakkert og stilig. Dessverre fulgte det ikke med oppskrift til dette sjalet, men for den erfarne strikker vil det ikke by på problemer å lage noe lignende. Rosen er prikken over i en her og det enkleste er kanskje å hekle en. Trenger du en oppskrift på det kan du ta en titt her. 

Sommerstrikk
Via Etsy

Et lett sjal til hverdag er også veldig praktisk, enten det er til jeansen som her eller til sommerkjolen. Strikk plagget i din favorittfarge, la den matche fargene på kjolen eller favorittbuksen. Et anvendelig og vakkert plagg. Oppskriften er gratis via Ravelry.

Sommerstrikk
Via Ravelry

Denne toppen skulle jeg gjerne hatt i garderoben. Anvendelig både til skjørt,bukse og shorts. Jeg falt for den fine halsåpningen, enkelt og stilig.

Sommerstrikk
Via Ravelry

En sommerveske hører med til sommerens utflukter, enten det er shopping, reise eller et venninne besøk. En stor og god bag som du kan fylle med strikketøy, drikke, en matpakke og en god bok. Strikk den i din favoritt sommerfarge. Via In The Loop Knitting finner du mange fine oppskrifter på vesker.

Sommerstrikk

Her i Trøndelag var sommervarmen innom noen dager og minnet oss om den flotte tiden som ligger foran oss. Når jeg i dag sitter og skriver blogginnlegg om sommerstrikk, har jeg ullstrømper og en god og varm jakke på meg. Det blåser og er hufsende kaldt, men sommervarmen, den kommer den, en gang. Forbered deg med sommerstrikk du også. Ha en flott fredag!

Klem fra Nina