Søndag på kjøkkenbordet – Hurdalsrose

Når det er helg spiser vi middag i stua, slik er det her i huset :o) Da er det duket for litt mer pynt på kjøkkenbordet uten at det skal flyttes fram og tilbake ukjent antall ganger i løpet av dagen :o) Akkurat nå blomstrer Hurdalsrosene for fullt i hagen min. Som jeg nevnte i går er de engangsblomstrende, så det er bare å nyte de mens de står der så vakre.

DSCN3800

 

 

DSCN3802

Blomstervasen er en mugge i serien Vieux Luxembourg fra Villeroy og Boch. Sommer i hvitt og blått :o)

DSCN3804

Hjerteblad ♥

DSCN3806

Kronbladene drysser ned på bordet ♥

DSCN3807 DSCN3809

Er det ikke vakkert når solstrålene siles gjennom grønt bladverk. Jeg er så glad i disse stundene, jeg vil bare holde fast :o)

DSCN3774

DSCN3775

Søndag og ferie for noen av ungene :o) Det skal pakkes til fotballcup i Østersund som pågår hele neste uke for lillesnuppa og en av guttene setter nesen mot Moldova sammen med delegater fra Europeisk ungdom. Nye vennskap over landegrensene vil bli knyttet, mor sitter igjen og håper at alt vil gå bra! Enda er det to uker igjen til min ferie begynner, men med bare 50 % i løpet av disse ukene så er det jo nesten ferie likevel :o) Nå ser jeg sannelig at skydekket sprekker opp enkelte steder, jeg er klar for sooool :o) Ha en strålende søndag alle dere som titter innom. Jeg er så glad for at dere ser innom :o) Tusen takk! ♥

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

5 thoughts on “Søndag på kjøkkenbordet – Hurdalsrose

 1. Millas blåbærtua says:

  Så nydelige roser,så vakkert i rosa:)jammen er det flott nå når det blomstrer så fint❤
  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

 2. Hanne says:

  Nydelige roser, så kjekt å kunne ta inn fra hagen og nyte litt inne også:)

  Det er to uker til jeg har ferie også og jeg kjenner at det skal bli så godt. Jeg har en fridag i uka og vanligvis er den fullstappa med alt jeg ikke får gjort ellers i uka. Men denne uka har jeg helt fri på onsdag og skal bare nyte. Så håper jeg at fineværet tar turen hit også slik at vi kan bruke dagen ute på terrassen:)

  Ønsker deg ei god ny uke,
  varm klem:)

 3. Toves Sammensurium says:

  Å sukk…det er nesten sånn at roseduften kommer sigende!Så vakre roser!!!Og bilder :)
  Selv er jeg i gang med å planlegge rosebed selv,og et par steder vil jeg også ha klatreroser!Har noen allerede,men de er røde og det går bare ikke!Rosa er også min farge .)
  KOslig at dere er flinke til å bruke spisestuen deres…der fikk jeg et lite spark i baken for ed bude vi også være – jammen skal jeg ikke se om det kan skje et mirakel på den fronten med middag i spisestuen i helgen!TAkk for den!!!
  Ønsker deg en deilig Juli!!!
  Med roser og alt annet som hører til!
  TOVEKLEM:)

Comments are closed.