Søndag….

Borte bra, men hjemme best :o) Det er veldig godt å reise bort i ferien og få litt avveksling fra hverdagen, samtidig er det veldig godt med ferie og fridager hjemme. Jeg har hatt noen herlige uker i Sør-Frankrike og synes alltid det er for kort tid med to uker :o) Men det er sannelig godt å komme hjem også. I dag var jeg oppe tidlig og hentet eldstemann som har vært på nattskift, avisene er nesten ferdigleste, kattene har fått herjet fra seg og jeg har fått min kaffe. Siden jeg er så glad i franskbrent kaffe ble det nesten litt nedtur å drikke den norske kaffen som også er “franskbrent”, neste kaffekopp blir nok en espresso fra kaffemaskinen :o)

DSCN3870

Jeg er ikke slik at jeg i løpet av to uker savner norsk mat. Det er rett og slett bare luksus å gå i store, franske matvarebutikker og velge å vrake i mat og pålegg. Men i dag skal søndagsfrokosten bestå av havregryn, rosiner og melk. Det er vel den beste frokosten jeg kan få, hi, hi :o)

DSCN4257

Melkeflasken og vannflasken er fra Søstrene Grene, mens krukkene med lokk er fra Ikea.

DSCN3862

DSCN4255

 

Bambusskjeene er kjekke til høye tekrus og små bambusfat til å legge teposen på hindrer flekker på bordet :o)

DSCN3865 DSCN3871

Det er søndagsstilt, ingen lyder av biler på veien utenfor. Kattene har sovnet, det er vindstille og ganske varmt ute. I natt har det regnet i bøttevis, men nå er det oppholdsvær. Jeg skal spise frokost og så skal jeg i gang med å pakke ut etter turen og sette vaskemaskinen i sving. Jeg har begynt runden med å titte innom mine bloggevenner, og gleder meg til å titte innom enda flere i dag :o) I løpet av uken vil det bli en liten giveaway her hos meg, en liten feriegave til en av dere flotte lesere :o) Håper dere får en herlig søndag alle sammen og tusen takk for at dere titter innom meg!

 

4 thoughts on “Søndag….

 1. Rosehagen says:

  Hei;)
  Koselige søndagsbilder hos deg Nina;) Ferie og god mat er alltid koselig. Å det er jo så spennende å prøve ut mat der man ferierer;)
  Nå er det snart nystekte kanelsnurrer på kaffegjester som er på vei sørover;)
  Fin søndag til deg;)

  Klem fra Ann-Mari

 2. Millas blåbærtua says:

  Så herlig dere må ha hatt det og så godt å være så lenge borte og!flott:)
  Slike sjeier måtte eg å ha her om dagen,,dei var så fine:)

  Ønsker deg ein fine søndag!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.