Søndagskos en tidlig mandag morgen

Det snør, det snør, tiddelibom…. Da er uka igang igjen, full fart og mange gjøremål som vanlig. Vi hadde en herlig og lat søndag i går, snuppa mi og jeg. Etter at gutta i huset dro på tur, ble det sofakos på mor og datter. Vi tok en liten tur ut, men kun for å kjøre på drive in til Burger King. Så dro vi rett hjem til sofa film og slaraffenliv :o) Forkjølelsen sitter godt fast enda så noen krumspring i joggesko, skisko eller skøyter var ikke å tenke på en gang!! Vi har kost oss som bare det og se hva vi disket opp med til ettermiddagkos…

IMG_0567

Sveler med jordbærsyltetøy er yummi for store og små :o) Hvis du lurer på hva det grønne er som ligger på fatet så er det vinterte fra Røros. Hjelper mot forkjølelse og hoste!
IMG_0563
Heldig er jeg som har en 11 åring som liker å bake og lage litt mat. Veldig koselig å ordne noe sammen.
IMG_0557
Jeg var innom Kremmerhuset lørdag og fant denne fine sukkerkrukken, skjærefjølen med hjertet er fra samme sted. Det er hvitt på den andre siden. Det er for fint til å bli brukt som skjærefjøl så dette blir nok brukt til å servere lapper og vafler og annet godt.
IMG_0565
Nå har jeg gått deler av skoleveien sammen med snuppa mi. Hvitt og rent ute, snø i trærne og akkurat passe med kuldegrader. Nå blir det jobb og skole før vi setter kursen mot Trondheim og middag sammen med eldstemann. Det blir en perfekt start på uka for meg!
Håper dere også får en fantastisk start på dagen og uka!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Søndagskos en tidlig mandag morgen

 1. Fabelaktig says:

  Så herlig!

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken, her er det full rulle hele uken, før vi avslutter med en helg på Beito.

  Smil og klem
  -Maia

 2. Baronivegen says:

  Hei på deg Nina:)
  Så koselige bilder, og du, sveler er nam nam nam….:)
  Kremmerhuset er ein av mine favorittbutikkar, og den sukkerskåla er super fin:). Har sett på den mange gonger:)
  Fin kveld til deg:)
  Klems Evelyn:)

 3. ingridsboble says:

  Ble så glad for de fine ordene du la igjen hos meg! Og så fant jeg bloggen din også, her likte jeg meg! Kommer snart tilbake :)
  Ha en fin kveld!
  Ingrid

Comments are closed.