Søndagskveld med gull i sofakroken

Søndagskveld og ny gullvase….. Man kan si hva man vil om sosiale medier, men av og til er de gull verdt. Jeg er ikke med på så mange konkurranser via instagram, men da Linneas hage la ut et bilde av Kahlers jubileumsvase, måtte jeg prøve lykken. Og denne gangen gikk sannelig vinnerlykken min vei. Jeg måtte lese meldingen om at jeg hadde vunnet flere ganger. Hvorfor i alle dager tar man helt av, det er jo bare en vase…. men det er jo ikke helt det :o) I år feirer Kähler 175 år og i den forbindelse har Reckweg og Nordentoft produsert Omaggio vasen med striper i messing og ekte gull. Vasen kommer kun i et begrenset opplag og allerede før den kom ut på markedet var den forhåndsbestilt av mange :o)

DSC_3763

I vasen har jeg pyntet med gull fra hagen. Mynte, oregano, blader fra ripsbusken og solbærbusken og ei grein fra hekken med svartsurbær. Stryk hånden over buketten og det blir en deilig duft :o)

DSC_3774

Til ære for gullvasen måtte jeg pynte med gullputene i sofakroken denne helga :o)

DSC_3758

Lillafargen på disse krydderurtene er nydelig. Humlene ville helst ikke gi slipp på disse, så jeg endte med å måtte lirke og dytte for å få den ene humla over på en annen blomst :o) Nesten inne på kjøkkenet kravlet det fram enda en humle, så da måtte vi ut en tur igjen :o) Disse krydderurtene anbefales derfor på det sterkeste for dere som ønsker planter til humlene i hagen :o)

DSC_3760

Sofaen har nå fått en ny plass i stua. Fra å stå midt i stua har den nå fått ny plass i karnappet med vinduer på flere kanter. Noen ganger må jeg bare flytte om på ting. Det er ikke så ofte jeg ommøblerer mye i stua, men nå har jeg snudd opp ned på alt :o)

DSC_3751

Nå er selskapene unnagjort, sola skinner og jeg startet dagen med en herlig fjelltur. Kvelden skal benyttes til å få ryddet på syrommet mitt. Det stakkars rommet har en tendens til å være det stedet der alt jeg ikke vet hvor skal ligge, blir plassert :o) Men nå må det til en aldri så liten aksjon slik at jeg igjen kan begynne å bruke det. Håper dere alle får en herlig søndagskveld!! Tusen takk til alle dere som titter innom meg, og hjertelig velkommen til enda flere følgere!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Søndagskveld med gull i sofakroken

 1. Reidunn Kristiansen says:

  GRATULERER med den flotte gevinsten!! Den var jo bare utrolig lekker:)
  Gøy å ha den når den bare lages i et begrenset opplag!
  Skjønner godt at det ble julestemning i stua:)
  Likte godt den fine grå fargen på sofaen din. Det er gøy å ommøblere. Jeg har dessverre litt få valg i stua.
  Kjenner til det med et rom hvor alt havner etter hvert:) Men så deilig følelse det er når det er ryddig igjen!
  Ønsker deg ei fin ny uke!!
  God klem fra Reidunn

 2. Hanne says:

  Sukk, den er bare så lekker den vasen – heldige du:)

  Jeg bør vel kanskje gjøre det samme som du oppe på kontoret mitt, det har en tendens til å fylle seg opp ja! Jeg må tømme mac-en som står der oppe for bilder og kommer liksom ikke helt i gang, så da blir det til at jeg ikke bruker rommet (siden jeg ikke kan bruke mac-en) og det gjør igjen at alt som ikke har en fast plass havner der. Får se om jeg kommer i gang – til helga kanskje;D

  Ønsker deg ei god ny uke kjære du
  varm klem til deg:)

Comments are closed.