Sort og hvitt

I dag får dere bli med inn i enda en av kjøkkenhyllene mine :) Jeg synes det er så morsomt å sette fram litt av det jeg har, i stedet for å gjemme alt bak skapdørene. Jeg er så fornøyd med å ha fått opp hjørneskapet mitt. Her er det god plass til massevis av helt nødvendige kjøkkenting, hi, hi :) I går var vi innom flere butikker i Helsinki. Marimekko var jo et must, men ble det det handlet noe…… Nope :) klarer jo ikke å bestemme meg hvis det ikke er noe jeg har ønsket meg på forhånd. Kanskje må jeg innom igjen å kjøpe med meg en kopp, har ingen kopper fra Marimekko. Og koppedilla har jeg jo :) Her kommer litt sort hvit inspirasjon fra kjøkkenet mitt :)

 

DSC_7020 DSC_7026 DSC_7027 DSC_7039 DSC_7050

 

Nå har jeg vært på rundtur i Helsinki med guide. En vakker by med spennende arkitektur og massevis av interiørbutikker. Nå blir det lunsj før jeg skal ut å se meg om igjen. Ha en herlig søndag alle sammen!

4 thoughts on “Sort og hvitt

 1. Livets små øyeblikk says:

  Den koppen din er så fin, tror kaffen smaker litt ekstra godt av den;)
  Og så ser jeg at jeg skal innom Oliviers i løpet av uka og se om de har godteri;D

  Ønsker deg alt godt for uka som kommer,
  varm klem:)

 2. Ingvild says:

  Hei :)
  Her var det koselig, stilig med sort og hvitt!!!

  Ønsker deg en herlig dag vennen, klem fra Ingvild

Comments are closed.