Søte oppslagstavler lager du selv

Når solen skinner da trekker vi ut i hagen med en gang :o) Datteren min og jeg dro med oss maleutstyr, små korktavler, tape og fantasi ut i hagen. Gjett om vi koste oss….. Tavlene skal brukes på det nye jenterommet som skal møbleres til høsten og jeg skal ha noen på syrommet mitt. Sola, gresset, lyset og de flotte fargene ute inspirerte oss i fargevalget på de små oppslagstavlene. Siden min datter er veldig glad i turkis, måtte jo tavlene hennes bli preget av det :o) Dette er altså hennes verk…..

DSCN4138

 

Det males en god del hos oss, ikke bare vegger og tak, men på lerret og papir også :o) Riktig så fargerikt blir det jo da….. Her ligger korktavlene klare samt wasitape og annet vi trenger. Korktavlene er gryteunderlag og glassbrikker i kork, kjøpt rimelig hos Søstrene Grene. De finnes i flere størrelser og fasonger.

DSCN4105 DSCN4106

Wasitape i sommerlige farver.

DSCN4117

Enkel utgave hvor sommerfuglen er stemplet på. Pass på å vaske stempelet før malingen er tørket. Små svamper er brukt til å lage dotter.

DSCN4118 DSCN4121 DSCN4122 DSCN4123

“Mamma, du kan vise på bloggen din hvordan jeg lagde rutene” :o) Så her er et før og etterbilde på hvordan kvadratene ble laget :o) Kult, ikke sant?

DSCN4132 DSCN4133

Disse tavlene skal på syrommet mitt. Vi var nok litt ivrige på å få festet tapen for å se det ferdige resultatet. Vi limte på før malingen var tørr og da ble det dårlig feste. Men det ordnet seg etterpå :o)

DSCN4136

Så koselig å “jobbe” med slike små prosjekt ute i hagen når sola skinner. Dette er enkelt å morsomt for barna å være med på også :o) Det er så utrolig herlig med ferie og fri, da blir det tid til små gjøremål vi ellers ikke rekker over. Håper dere har det fint, enten du har begynt å jobbe igjen eller har ferie og fri :o) Tusen, tusen takk for at du titter innom.

 

 

8 thoughts on “Søte oppslagstavler lager du selv

 1. molar85.blogspot.no says:

  Så flinke dere er :) Kjekt å lage ting og tang litt uten om det vanlige! Spesielt når det faktisk kan brukes til noe nyttig.

  Håper du får en fin og kreativ helg :)
  Klem

 2. Millas blåbærtua says:

  Så kjekkt å lage og skape noko sammen,kjempeflinke dere er❤
  Ønsker deg forsatt fine sommerdager!
  Klem fra Lillian

 3. Reidunn says:

  Herlige kreative oppslagstavler!! Så koselig å ha tid til å
  lage ting sammen med barna:) Husker vi holdt på mye jeg og jentene
  da de var yngre!! Må si jeg savner det:) Kos deg videre i ferien
  din:) God sommerklem fra Reidunn

Comments are closed.

Translate »