Søteste rosa

Jeg måtte bare kjøpe meg en bukett peoner i dag. Dette er en annen sort enn de jeg har i hagen og så dufter de så godt. Søteste rosa, kombinert med søt blomsterduft gjør at det nesten blir fristende å smake på de :o) Nå skinner kveldssola inn i stua og det ble så lyst og herlig at jeg måtte ta noen bilder og vise dere :o) Etter et møte i nabobyen i dag svingte jeg innom plantasjen. Der hadde de mange spennende planter jeg ikke har prøvd før så nå gleder jeg meg til det blir vær for hagearbeid igjen. For første gang har jeg kjøpt et piletre…. jeg er kjempespent på hvordan det vil trives her. Det ble også med en palme som skal få stå utendørs i sommer før den flytter inn for vinteren. Det er imidlertid så surt og kaldt nå at plantingen får vente litt. Peonene passet godt i denne vasen og som vanlig setter jeg det sammen med litt dill på et brett :o)

DSC_1199

Nyyyyydelig :o) Jeg elsker blomster og særlig når de er så flotte som dette!

DSC_1165

Kahler vasene er jeg også veldig glade i. Stripene strammer opp interiøret i stuen og gir kontraster til de lyse og “støvete” fargene jeg bruker mye av.

DSC_1195 DSC_1174

Det er vel ingen som er i tvil om at jeg liker grønt og hvitt…. :o)

DSC_1192

Sola skinner og blinker og gir energi.

DSC_1177

DSC_1188

Denne søte, lille fuglen flytter til stadighet rundt i stua for å gi litt variasjon i pynten. Så søt som den er når den står her og titter opp på blomstene :o)

DSC_1187

 

Nå skal jeg kose meg med nye interiørblader og ta en titt i noen av bøkene jeg fikk i helgen. Den ene boken skal dere få høre mer om etterhvert, det er Berit Norstrands bok: “12 uker til et sunnere liv” jeg er i gang med første uke nå og onsdag om en uke skal dere får høre hvordan det har gått :o) Håper dere alle har hatt en flott ukestart! Tusen takk for at dere titter innom meg, jeg blir så utrolig glad!!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Søteste rosa

 1. Liv Iren says:

  For noen flotte peoner! Jeg er selv veldig glad i rosa, og er stadig ute i hagen for å se om det “skjer noe” med de store knoppene på peonene – de er helt på bristepunktet! I tillegg har vi noen nydelige Astrid Lindgren – roser som antakelig blomstrer innen ei uke ( hvis det ikke blir altfor kaldt da…), og de er selvfølgelig rosa :) Takk for inspirasjon og nydelige stemningsbilder på en ellers så hustrig dag her på Levanger!
  PS! Håper du fikk mailen fra meg, har hatt litt trøbbel med gmail-kontoen.
  Ha ei fin og rosa uke :) Liv Iren

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Så herlig at de holder på å komme ut. Mine er ferdigblomstret for denne gangen. De står i solveggen og blomstrer tidlig :o) Tror jeg må kjøpe enda flere peoner som blomstrer litt senere også. Astrid Lindgren rosene er nydelige, og nå meldes det jo varmere i været også, vi får krysse fingre for litt sommer her oppe også :o) klem

Comments are closed.