Spisbrødsfabriken i Sverige – nydelig interiør inspo

Jeg kom over et innlegg fra bloggen Hitta Hem, hvor jeg måtte stanse opp og se flere ganger på de lekre bildene. Jeg elsker kombinasjonen grått og naturfarger blandet med hvitt og grønne planter :)  Den sofakroken var jo rett og slett himla fin! Denne leiligheten i Spsibrødsfabriken, er stylet for visning av Marie Ramse, hun kan jobben sin gitt! Akkurat nå passer det supert med slik inspirasjon for denne fredagen står hytten vår i Sverige ferdig….. Jeg kan knapt vente til vi kommer dit og får gå i gang med innflyttingen. Vi har bestemt oss for å skynde oss sakte, vi vil kun flytte inn det vi har bruk for og vi vil “bo” litt før vi bestemmer oss for hva som skal inviteres inn. Det fører til at jeg tråler nettet på oppdagelsesferd, det er så mye enklere å få ideer og finne praktiske løsninger når man kan se på et bilde. Og denne sofakroken, ja den hadde blitt flott både her hjemme og på hytta :) Samtidig sender jeg en hilsen til min flinke strikkemamma, ser du de putene i sofaen….. julegavetips :)

HH-äppelblom-soffhörna

Jeg har fått opp øynene for bruk av lamper på veggen slik som dette. Her passer det perfekt inn i stilen og praktisk er det jo å kunne bevege lampen litt rundt omkring når høstmørket senker seg.

HH-vardagsrum-fladdermus

Enkelt og rent i natur, sort, grått og hvitt. Naturmaterialene myker opp og gir liv. Det er ikke enkelt å innrede et rom i sort, grått og hvitt, uten at det blir kaldt og litt livløst. Putter du på en dash med naturfarger gir det straks et helt annet inntrykk av rommet.

HH-watt&weke

 

HH-kök-spisbröd

Farger er på full fart inn i interiøret igjen og denne blåfargen er nok ikke tilfeldig valgt. Du har nok allerede lagt merke til detaljene, og kanskje spesielt den tøffe lampen :)

HH-sovrum-gröna-väggar&koppar

 

HH-sovrum-kopparlampor

På balkongen er det lekkert innredet med kurvmøbler, teppe og grønne vekster. Et herlig sted å sitte med en bok og en deilig kopp kaffe.

HH-balkong-rottingmöbel

Flere bilder og omtaler finner du på bloggen til Hitta Hem. Nå skal jeg jobbe videre med min lille designbedrift som sakte men sikkert nærmer seg oppstart. Jeg gleder meg veldig til å invitere der inn :) Ha en herlig dag!

Klem fra Nina  

2 thoughts on “Spisbrødsfabriken i Sverige – nydelig interiør inspo

 1. Juni says:

  Hei!
  Jeg kom over en wallsticker til barnerom på google som jeg ble forelsket i? bildet er linket til din blogg, så jeg håper du kan hjelpe meg med hvis jeg kan få kjøpt denne wallstickeren.

  Vanskelig å forklare hvordan den ser ut:
  Det er et tre i fargen beige/eik med noen få blader på. På treet er d to ekorn, et på toppen og et som løper nedover. Det er også to dyr som står på bakken og kysser☺️ Kan du hjelpe meg?

  Mvh juni

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: