Spisebordet er pyntet til helgen

Da er det helg igjen, og jeg har pyntet litt på spisebordet :o) Utenfor døren regner og blåser det og takløkene som har stått så flotte i krukker hele sommeren, holder på å drukne. Nå har jeg reddet en av dem inn. Jeg aner ikke hvor lenge den vil trives inne, det har jeg aldri prøvd før, men den holder seg vel en stund :o) Det store fatet jeg har satt på bordet, har stått i kjelleren i sommer. Jeg liker å samle dillet på et fat, det blir så mye enklere når vi skal bruke bordet til noe annet og må flytte på pynten. Jeg synes også at det blir finere når pynten samles i en gruppe i stedet for en ting her og en ting der.

DSC_7278.

 

DSC_7185

Den bakerste lysestaken har jeg kjøpt for lenge siden på Kremmerhuset. Den står framme hele året :o)

DSC_7249

Mandarinene har kommet i butikkene for lenge siden og nå begynner de å bli søte og gode :o) Jeg har lagt de på et teppe av blader. Det grønne kvikker litt opp. DSC_7266

 

DSC_7283 DSC_7291

Nå er det koselig å pynte med lys og det man ellers måtte ha for hånden. Jeg er stadig ute i hagen og leter etter grener og blader jeg kan bruke til å pynte med. I dag så jeg at stemorsblomstene blomstret for fullt og en av hortensiaene min har fått blomster knopper på. Jeg tror jeg må plukke den inn, kanskje vil den springe ut i full blomst i varmen :o)

DSC_7310

 

Tradisjonen tro er hjemmelaget pizza på menyen i dag, da er det helg her i huset :o) I morgen er vi invitert på lutefisk…… Jeg har aldri turt å smake på det før, men nå er jeg helt nødt til å prøve. Nå skal jeg kose meg med pizza og trolig blir det maling av et gammelt bord i kveld. Eller kanskje blir det sofakroken og strikking, helt greit det også :o) Håper dere som titter innom meg får en herlig fredagskveld og ei strålende helg!

2 thoughts on “Spisebordet er pyntet til helgen

 1. Reidunn says:

  Ååå så fint du har pyntet det runde brettet:)
  Det er veldig smart å sette pynten på et fat som enkelt kan flyttes på!!
  Ser det er en stund siden sist hos deg:) Når nettet er dårlig så får jeg ikke opp de fine bildene dine og da gir jeg opp!!
  Kjempesmart det kleshenger tipset. Tenk hvor mye tøy som bare blir hengende og bare tar opp plass!!
  Ønsker deg en deilig fredagskveld:)
  God klem fra Reidunn

Comments are closed.