St. Hansaften

Tenk at det er midtsommer og St.Hansaften allerede. Og jeg som ikke har fått plantet ut alle sommerblomstene enda fordi sommervarmen glimrer med sitt fravær, men pyttsann, den kommer nok i noen dager i år også. Det fine med at det ikke er så varmt er jo at man må holde seg i bevegelse når man er utendørs og det er jo ikke så dumt, he, he. I dag har jeg funnet fram noen nydelige bilder som setter meg i midtsommerstemning. Alle disse nydelige bildene har jeg funnet i galleriet til Delta Breeze. Ta gjerne en tur innom og nyt de vakre naturbildene sammen med behagelig musikk.

tumblr_n7m6r7WDHI1rpwhvdo1_1280

 

tumblr_n7m6t5uwNP1rpwhvdo1_500

 

tumblr_n7lsiwbm0K1rpwhvdo1_1280

 

tumblr_n7lve8i7201rpwhvdo1_1280

 

tumblr_n7mnefGFFO1rpwhvdo1_1280

 

tumblr_n7fzmdxs9X1rpwhvdo1_1280

 

Jeg har ingen tradisjon med St.Hans feiring, og denne manglende tradisjonen har jeg tatt med meg til min familie :o) Men vi som er hjemme har kost oss med god middag og dessert så det eneste vi mangler er bålet :o) Akkurat nå ser jeg noen sprekker i skydekket her så det er håp om en fin kveld i Trøndelag. Håper dere alle får en koselig kveld og en god feiring uansett hvordan dere tilbringer den. Til slutt vil jeg takke for alle koselige kommentarer jeg fikk på innlegget om hyttekjøkkenet vårt, både her, på facebook og på instagram. Kjempekoselig!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “St. Hansaften

 1. Millas blåbærtua says:

  Så nydelige inspirasjonsbilder:)her er det sol men er så kald vind at det ikkje er så kjekkt akkurat…men for meg er det jo topp at det ikkje er for varmt:)
  Ønsker deg ein fine kveld!
  Klem fra Lillian

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Da er det slik som her, sur, kald vind, men nå meldes det bedre og man er jo stadig optimist :o) Ja, varmen er nok ikke så veldig godt for deg akkurat nå, men nå er det jo ikke lenge igjen :o) Herlig kveld til deg! Klem

 2. Edny Raknes Reiten says:

  Midtsommer kommer alltid for tidlig… ;en forhåpentligvis har vi mange fine dager i vente. I dag ser det ut til at det blir regnfritt og sol;) Jonsokfeiringen har mindre her etter at barna ble voksne. I går var vi med min mor og spiste rømmegrøt.

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja, ikke sant, midtsommer uten å ha kjent sommervarmen flere dager i strekk føles alt for tidlig :o) Rømmegrøt på St.Hans aften hører med ja, men i år valgte vi noe som alle likte og da ble det ikke rømmegrøt på meg :o)

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: