Stemningsrapport fra hobbyrommet

For en dag…. Været har holdt seg bra så jeg har holdt på ute i hagen i mange timer :o) Nå kan vinteren komme for jeg er klar :o) Regnet som var meldt, har nå så smått begynt å komme sigende innover huset og hagen vår. Da var det godt å komme inn til varm kaffe og dumpe ned i godstolen for å skrive blogginnlegg :o) I går var jeg innom Søstrene Grene, det er nesten farlig det…. Massevis av småtteri som det er mulig å lage ting av, og jeg gikk selvfølgelig fem på og puttet i kurven både det ene og det andre. Så havnet det jo der det bruker å havne, i en pose nede på syrommet mitt slik at jeg glemmer hva jeg har helt til jeg skal rydde :o) Men nå har jeg jo ordnet meg med enda et hobbyrom og der har jeg system :o) For lenge siden kjøpte jeg en trekurv med åtte rom i, den har jeg nå tatt i bruk til småtteriene jeg kjøpte i går. Her ligger alt klart til å sette seg ned og gå i gang med de små prosjektene mine.

DSC_6650

Sorte rammer, klips og tape, massevis av tape. Ja, jeg har en plan om moodboard på veggen :o)

DSC_6653

Bittesmå ruller med lekkert papir fra Søstrene Grene, til små esker, i en ramme, scrapbook eller til en søt liten gave.

DSC_6654-001

Små ullkuler i “mine” farger, jeg elsker disse fargene og dette vil bli et gryteunderlag etterhvert :o)

DSC_6656

Glinsende bomullstråd i to grånynaser og hvitt, også fra Søstrene Grene.

DSC_6658

Her har jeg maling som skal brukes til navn og tekst på senga til datteren min. I tillegg fant jeg pomponger i matchende, friske farger.

DSC_6659

Her ser dere litt av kurven min, store, gode rom til småtteriene.

DSC_6661 DSC_6665

Jeg har noen tanker om hva papiret skal brukes til, vi får se om jeg kommer i gang :o)

DSC_6668

Trekulene skal få være slik de er og de skal selvfølgelig tres på en snor og bli til disse populære kjedene som kan brukes som gryteunderlag eller rett og slett til dekorasjon.

DSC_6672

Da har jeg egentlig alt klart til å begynne med noen små prosjekter. Jeg liker å ha litt system på tingene før jeg går i gang, noen ganger er det nesten morsommere å planlegge og rydde i alle småtteriene enn å holde på med selve prosjektet, men å så morsomt det er når man har fått til det man har planlagt :o) Ååå, nå kribler det i magen etter å gå i gang, jeg skal jeg be datteren min med meg, så skal vi begynne med en gang! Ha en herlig lørdag alle mine flotte følgere!

 

9 thoughts on “Stemningsrapport fra hobbyrommet

 1. Jette Hollesen says:

  Sådan en skøn, gammel, grøn farve på en stol, kan få mig helt op at svinge.
  Man bliver glad af at se på sådan noget!
  Hilsen
  JetteMajken

 2. Toves Sammensurium says:

  Skal si du har hodet fullt av ideer og planer,og jaggu har du handlet inn mye stilig å bruke til dem!!!Så masse fint :)
  Og så er det jo kjekt at det ikke koster flesk heller,da kan man virkelig fråtse litt og virkelig være kreativ!!!!Gleder meg til å se “alt som skjer” – spennende!! :)
  Nyt helgen!
  Toveklem.)

 3. Ingvild says:

  Å her var det mye man kan kose seg med!
  Ja det er sånn det er på slike butikker med altfor masse fine og festlige ting :)

  Må kose deg masse nå da :) klem

 4. Millas blåbærtua says:

  Så flott å kunne ta seg ein tur innom der og handle litt,masse flott du har kjøpt!!
  Gleder meg til å sjå kva kreative du får til;)
  Klem fra Lillisn

 5. Livets små øyeblikk says:

  Som jeg skulle ønske vi hadde SG her i Ålesund. Jeg er alltid innom når jeg er i Oslo og reiser med halv koffert for å kunne fylle på med nye varer;) Vi har fine hobbybutikker her også – det er ikke det – men det er så dyrt at man helst bør planlegge innkjøpene litt. Det å gå litt berserk et slikt sted gjør noe med kreativiteten min, når jeg kan plukke fritt får jeg så mange flere idèer.
  Kose dere masse med hobbypussel nå som høsten kommer og innedagene kan bli litt flere, god klem:)

Comments are closed.