Strå – enkel dekorasjon

I går ble det en snarvisitt ut i skogen bak huset vårt, på jakt etter strå til vasen min. Jeg er ikke sikker på hvor mange ulike sorter strå det finnes, men på en liten flekk fant jeg 4 ulike sorter. Alle med sine egne unike farver og former :o) Et av stråene var faktisk rødt, se så fint det ble med vasen full av strå :o)

DSCN4082

Stråhatten ligger klar for å bli med ut i hagen dersom det skulle dukke opp ei sol på himmelen, ikke for det, den ligger greit her, ubrukt som den er :o)

DSCN4083

Ser du de røde stråene :o)

DSCN4086

Det er ikke så mye som skal til for å lage en vakker og enkel dekorasjon. Plukk et strå eller flere og sett dem i en vase. Dekorasjonen er nesten evigvarende, jeg har satt mine i vann, men det går fint an å sette de i tørr krukke også :o) Tusen takk for at dere tar turen innom bloggen min!Jeg blir utrolig glad for det :o) Ha en strålende dag alle sammen!

14 thoughts on “Strå – enkel dekorasjon

 1. Rigmor Burmo says:

  Bon jour!!
  Sommerhilsen fra Provence!!
  Her er det god bruk for solhatt!
  Hils til familien din, og ha en fortsatt god sommer. Det er veldig trivelig å følge bloggen din herifra også, ble skikkelig inspirert av bildene fra Gant.
  Ha det fint, varm hilsen fra Juan Les Pins.
  Rigmor

 2. FjordBy says:

  Ja, det enkle er ofte det beste!
  Og strå er vakker i all sin enkelhet. Nydelig med de røde innimellom. Jeg plukker endel strå for å ha ute, men tør aldri dra dem inn grunnet allergier. Kjedelige greier, men sånn er det bare. Nyte dem her hos deg og ute kan jeg derimot gjerne gjøre!

  Håper det blir vær til solhatt snart! Savner sola!

  Sommerklem :)

 3. Reidunn says:

  Strå er veldig dekorativt med sine tynne og enkle former!!
  Vi har noen hjertestrå her på øya. Husker det var så stas når barna oppdaget disse:) De har mange fine hjerter på seg:)
  Ha en nydelig dag:)
  Klem Reidunn

 4. Rosehagen says:

  Nydelig;) Så kjekt å ta med seg naturen inn;)
  Strå, de er det mange arter av!! Jeg har studert botanikk!!! men siv, starr og strå er et evig problem!! Rart jeg sto til eksamen for mange, mange år siden;)

  Håper på solhattvær i morgen;)

  Klem fra Ann-Mari

 5. Tonerosehuset says:

  man trenger i allfall hatt her……sydentemperaturer!
  endelig har sommeren kommet til oss……bare koser meg :-)
  strå er veldig dekroativt.

  klem tone

 6. Millas blåbærtua says:

  Hihi har stråhatter eg og men bruker dei ikkje,tenk å hatt ein lang sommerkjole på og så ta på stråhatten ein varm sommerdag❤
  Fint å ta strå inn,dekroative!
  Nyt kvelden:)
  Klem fra Lillian

 7. Tove says:

  Hihi,kniser litt når jeg ser soldaten din for det skulle jeg også hatt…..må beskytte meg for solen og jeg synes jo liksom jeg ser meg selv for meg med vidbremmet hatt!!!
  Så herlig å bruke det du finner i naturen,nydelige strå :) og vakre bilder av dem!
  Glade sommerdagervidere:))))
  Toveklem :)

Comments are closed.