Strandbagen er ferdig

Da er strandbagen ferdig og nå kan den pakkes med håndklær, lesestoff, badetøy og solkrem. Så sol, nå må du slutte å gjemme deg bak skyene, vi er klar for å prøve ut den nye strandbagen…. Værmeldingen lover godvær i Trøndelag til uka, jeg håper virkelig det slår til. Fordelen med regnet er at det ikke har vært nødvendig å vanne i hagen, hi, hi, men nå er det jo ikke rismarker vi dyrker her så det kan gi seg nå…..  :o) Jeg har sydd to bager av tynn voksduk, perfekt til å ha med hele familiens håndklær i. Den er stor og det er plass i massevis. Nå er det slutt på å pakke i flere nett, alt på en plass :o)

DSCN4259

Jeg må le når jeg tenker på at jeg har sprunget rundt i alle byens butikker hvor de selger garn og stoff. Ikke en eneste plass hadde de tau som var så tykt som jeg ville ha det, jeg havnet til slutt på Mekk :o) Her var det båtutstyr og det perfekte tauet til strandbagen min.

DSCN4260 DSCN4263 DSCN4264 DSCN4265

Oppskriften til denne bagen fant jeg i denne boken. Her var det mye fint, tenker det kan bli noen timer ved symaskinen i høst :o)

DSCN4285

Gleder meg til jeg igjen skal på denne stranda, det er ikke lenge igjen nå :o) Da blir den nye bagen med :o)

DSC_0297

Jeg sydde like godt to bager når jeg holdt på. Siden lillesøsteren min leser bloggen sender jeg en hilsen til henne: «Snart kommer det pakke i posten lillesøs» :o) Lørdag en herlig dag, håper dere som titter innom har en god og solfylt dag!

 

4 thoughts on “Strandbagen er ferdig

 1. Rosehagen says:

  Hei;) Lekker den ble;) Kjekt med en som rommer myyye;) Må le litt av deg som har løpt byen rundt etter rett tykkelse på snor;)
  Kunne gjort det selv jeg!!
  Vi har frosset oss gjennom en uke på fjellet. Nå er vi ferdigpakket og beveger oss snart sørover;)

  Fortsatt god sommer;)

  Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.