Strikk til varme sommerdager

Sommerstrikk-kjole
Via Army of knitters

Den velkjente Trøndersommeren er i gang… For deg som ikke kjenner den så er det en sommer med svært variert vær, alt fra varme gode, solfylte dager til 5 varmegrader, overskyet og masse vind. Så langt har den startet svært bra, men nå er vi inne i en periode der tykke strikkejakker og hansker på sykkelturen er nødvendig. Strikkevær er det uansett og bare det å få fart på pinnene og trylle fram noen flotte plagg til varme dager, setter oss i godt humør. Den nydelige sommer tunikaen eller kjolen for den som liker det snuppekort, er perfekt når det er stekende varmt ute. Bruk den som tunika over en bukse eller shorts eller bruk den som strandkjole på ekstra varme dager.

Strikk pute med broderte sting
Via tracingthreads

Hvorfor ikke strikke deg en pute som du kan ha både ute og inne. Stråene er sydd på og du kan selvfølgelig bruke en frisk og flott sommerfarge i stedet for sort. Ved å følge linken under bildet blir du vist framgangsmåten via bilder.

Via Purl Soho
Via Purl Soho

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men slike topper som dette er noen av mine største favoritter. Så enkelt og nydelig til varme sommerdager. Denne toppen er strikket blant annet i lingarn. Og via Purl Soho får du gratis oppskrift og veiledning.

Sea Line via Drops design
Sea Line via Drops design

Sommer ved sjøen i en lekker, stripete topp i nydelig hvitt og blått. Oppskriften får du gratis via Drops Design.

Via Sweet paprika design
Via Sweet paprica design

Selv om det er sommer er det av og til godt å ta på seg varmende sokker på beina. Disse med motiv av hav og fisker er jo bare så fine.

Enda mer strikkeinspirasjon finner du under kategorien “Strikkeglede”.  Vil du vite mer om bye9design….. Les her.

 

Signatur