Strikke, strikke, herlige – gratis oppskrifter

Strikke, strikke, herlige - gratis oppskrifter

Vinter strikk, populær strikk og gratis strikkeoppskrifter. Jeg er overveldet over hvor mange strikkeoppskrifter som ligger gratis på nett, til glede for strikkeglade mennesker. I dag har jeg funnet litt både til hverdags, nytte og til den store hjertedagen som nærmer seg. Hver gang jeg sitter og leter opp nye mønstre, kribler det i fingrene etter å komme i gang med et strikke prosjekt. Men akkurat nå må jeg konsentrere meg om å lage print til nettbutikken, så jeg får nøye meg med å se og drømme :) Det er helt greit det også. 

Genser med rundfelling

Denne nydelige genseren med isblå farge er fra Sandnes garn og er strikket i garnet Smart Superwash eller alternativt Per Gynt ullgarn. I tillegg til gratis oppskrift på genseren følger det med gratis oppskrift på pulsvarmere og lue. Dette er en genser etter min smak, men jeg vet sannelig ikke om jeg kommer i gang og kan strikke den....

Lothepus lua

I år har jeg faktisk fått med meg noen episoder av kjendis farmen, takket være influensaen. Der dukket denn flotte luen opp. Senere har jeg sett den florere på sosiale medier etterhvert som raske strikkere har produsert. Luen er kjempefin og jeg skulle gjerne hatt en slik jeg også. Grått, hvitt med litt gult er bare helt flott! Oppskriften på luen får du ved å melde deg på nyehetsbrevet til Dalegarn. (Nei, jeg er ikke sponset for å si det)  

Genser til barn med rundfelling

Denne supersøte genseren er strikke i Sisu, og i følge oppskriften er det flere garnalternativ å velge i. Fargene er så flotte og mønsteret enkelt. Blomsterborden kan tas bort for å gjøre genseren enda enklere. 

Kjærestevotter

Enten du feirer Valentines eller ikke, så er det gøy med litt hjerte strikk til noen du er glad i. Jeg tror egentlig jeg hadde blitt helt sprø om jeg skulle brukt slike votter som dette, jeg liker jo å slenge med armene når jeg går tur :) Til et par som liker å holde hender, må imidlertid dette bli perfekt. Strikket i Eskimo garn. Med andre ord, godt og varmt og man slipper å fryse på hendene. 

Med hjerte for en trofast venn

Etter at vi selv fikk hund, har jeg virkelig fått forståelse for betydningen trofast venn. Ingen blir mer glad enn en liten hundevenn, når du kommer tilbake etter å ha vært borte noen minutter. Jovisst fortjener de firbeinte noe godt og varmt i kulden. Jeg er litt usikker på om jeg ville valgt rødt til vår Idefix, men noe i en fin blåfarge hadde vært perfekt. Genseren Valentino er strikket i Karisma. 

Your content here...