Strikke, strikke, strikke

Fredagskveld, fyr i peisen, kaffe i koppen og nytt strikketøy på nye strikkepinner :o) Jeg har funnet en helt enkelt genser som skal strikkes i Alpakka Silke, for et nydelig garn å strikke i. Vinden har tatt seg opp utenfor husveggene, får håpe den ikke gjør så alt for stor skade…. Jeg er så heldig å ha en venninne som alltid gir bort spennende og flotte gaver. Se på disse nydelige vottene jeg fikk til jul et år…. De blir flittig brukt når jeg skal ut i kulden :o)

Strikkeoppskrifter

I går ble det trimtur i vakkert vintervær. I dag er alt borte, bare blank is igjen….

StrikkeoppskrifterGodt å kunne kose seg inne med håndarbeide. Det er kofteuker hos Ull.no i perioden 5-15. februar. Rabatt på en rekke garntyper som egner seg til kofter.  Rosejakken fra Hillesvåg er helt nydelig :)

Strikkeoppskrifter - rosejakke

Egentlig er det vel sommerklær jeg burde tenke på. Mine strikkeprosjekt har jo en tendens til å ta litt tid….. Denne nydelige toppen heter Bris og er strikket i “Paris” fra Drops. 

Strikkeoppskrift - sommertopp

Strikker du mye som du gir bort i gaver, kan kanskje disse “printene” være noe for deg. Her kan du på baksiden skrive på vaskeanvisning og stell av plagget. Du finner disse på bloggen Cobberson. Du finner også slike magebelter for hjemmeheklede plagg :o)

merk det hjemmelagede strikketøyet

Nydelig mønster og farger i dette teppet. Har du tålmod til å strikke dette, kan du laste ned oppskriften gratis “her”.

strikkepledd Lange strikkejakker er i vinden som bare det i denne landsdelen. Unge jenter og voksne damer er stadig å se i disse jakkene og spesielt de grå :o) Jeg har sansen for disse jakkene jeg også og kanskje i en litt mer vårlig farge :o) Gratis oppskrift på denne jakken hos dansk familiejournal .

lang strikkejakke

Nå skal jeg nyte fredagskvelden mens vinden uler utenfor. Håper du koser deg du også :o) Herlig kveld ønsker jeg til alle som titter innom!

 

 

 

4 thoughts on “Strikke, strikke, strikke

 1. amdesign says:

  Her var det mye fint å se!!!
  Den som bare kunne strikke!!!!
  Jeg har så lyst på en kofte.
  Må høre om noen kan strikke det til meg!!!
  De vottene dine, ligner på mine. Bare mine er beige/brun.
  Ser ut som samme mønster :) Jeg har pannebånd også, som bestemor til
  Stian har strikket til meg. Hun har strikket sånne sett til nesten hele familien!!!

  Ha en fin helg!!! Og hold deg godt fast i den varslende stormen!!!

  Stor varm klem fra Anne-Marit

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja, det er jo blitt så populært med kofter nå, mange fine mønstre og mye godt garn. Håper du finner noen som kan strikke til deg. Jeg liker å strikke, men det blir ikke så mye tid til det. Holder derfor på med små prosjekt som det er mulig å bli ferdig med :o) Mønsteret på vottene er kanskje norsk :O) Jeg liker de så godt :o) Fin helg til deg også! Klem

Comments are closed.