Strikkede kluter med hjerter

Jeg elsker å strikke, men må innrømme at det de siste årene har vært liten aktivitet på det området fra min side. Det er jo så mye annet som også er morsomt å holde på med :o) Men dere som følger meg husker kanskje at jeg er i gang med Acne genseren og nå har jeg faktisk kommet så langt at jeg skal strikke armer. Takk til bloggen som faktisk gir meg det puffet jeg trenger for å bli ferdig, hi, hi :o) Jeg kan faktisk ikke huske hvor lenge det er siden jeg strikket ferdig en genser, men denne gangen kommer jeg i mål :o) Strikkegleden har jeg nok fra min mamma som er den som har sørget for at mine fire barn har fått det de trenger av strikke gensere opp gjennom årene. Ekstra gøy var det da vi bodde i Frankrike og de to eldste guttene våre stilte i hjemmestrikkede gensere på skolen og i barnehagen, jeg skal love dere at det ble lagt merke til :o) En snarvisitt innom min snille mamma forrige helg, førte til mer enn fatet jeg viste dere i går…..

DSC_3535

Jeg liker detaljer i blått og hvitt og det vet hun. Heldige meg fikk med meg både klut og håndkle i blått og hvitt. Ekstra koselig er var de med disse hjertene på :o)

DSC_3534

 

Designet er fra Bitta Mikkelborg, jeg har hørt rykter om at hun har hatt gående en klutalong på facebooksiden sin, Bittamis design for strikkelystne. Oppskriften er hentet derfra. Gråfargen på deler av kjøkkeninnredningen passer godt til blå detaljer som her :o)

DSC_3539

Jeg synes de var så fine at de blir nok mest brukt til pynt……

DSC_3545

 

Kjempekoselig med slike gaver som dette og vips får jeg lyst til å strikke mer selv også. Nå er det imidlertid dugnad på fotballcup i seks timer…. Ikke så gøy å måtte tidlig opp en lørdag, men det jo morsomt å være med å hjelpe til på slike cuper. Kaffen smakte fortreffelig og frokosten er unnagjort. Nå skal jeg komme meg avgårde så får vi se om det blir klirring i strikkepinnene etter at snuppa vår har spilt siste kamp i kveld :o) Håper dere alle får en super lørdag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Strikkede kluter med hjerter

  1. Anette Østebø says:

    Hei!
    Utrolig koselig klut og håndkle med hjerter. Jeg sverger til hjemmestrikkede oppvaskkluter og strikker og strikker…… :) Nå har jeg planer om noen håndhåndklær til toalettet.
    Ønsker deg en fin helg!
    Hilsen fra Anette

Comments are closed.

Translate »