Strikkede kluter – har du sett disse mønstrene?

Strikkede kluter er stadig like populært. Mange som titter innom bloggen min er nettopp på utkikk etter oppskrifter på kluter. Jeg fant derfor ut at jeg skulle lage et flunkende nytt innlegg til deg som ikke kan få nok klutestrikk, som er på utkikk etter nye oppskrifter, eller som rett og slett har lyst til å lære å strikke kluter. Det er morsomt å starte med kluter for deg som er nybegynner. Små prosjekter er noe du klarer å bli ferdig med uten å bruke alt for mye tid. Du får raskt et resultat og du får øvd deg på ulike strikke teknikker før du går i gang med andre prosjekt der blant annet øking og felling er en del av gamet. Men nok prat, ta en titt på disse lekre klutene og som vanlig har jeg linket til nettsiden hvor du finner mønsteret. Hvis ikke annet er nevnt så er oppskriftene i dag helt gratis. Husk at du må registrere deg for å få tilgang til Ravelry oppskriftene.

Via Tricksyknitter

 

Via Jo Falcon-Ravelry
Via Jo Falcon-Ravelry

Strikke kluter av kluter, se hvordan du kan gjøre engangsklutene både sterkere, tykkere og egentlig ganske morsomme.

Via The Habby Goddess

 

Via Ravelry

 

Via one Crafty Mama

Jeg er en stor tilhenger av Downtown Abbey og denne damen er en av de jeg har ledd av underveis i serien. Hun har en morsom og herlig rolle i serien, men strikking, nei jeg ser ikke for meg henne med strikketøy. Uansett, en herlig uttalelse og helt i tråd med hennes vesen.

Håper du fant noe du likte. Lyst på mer inspirasjon? Ta en titt innom “Strikke gleder” hvor jeg har samlet massevis av strikkeoppskrifter.

 

Translate »