Strikketøy og helg på hytta

Strikketøy og helg på hytta
Strikketøy og helg på hytta

​Lunt og godt på balkongen

Balkongen på hytta vår er gull verdt. Her sitter vi lunt og godt for sniktrekk i vårsola. Her trives jeg godt, med utsikt til slalombakken og Sadelekspressen. Og vet du hva, jeg har bestemt meg for at det ikke går an å bo så nært slalombakken, uten å prøve slalom. Forhåpentligvis blir jeg å finne i barnebakkene, sammen med instruktør, i løpet av denne sesongen.... Men inntil videre skal jeg sitte her og strikke på mitt lappeteppe og krysse fingre for at de bittesmå beina i lilletåa vil gro fort. Og det går virkelig an å kose seg her. Det gjør også Idefix, selv om han egentlig alltid er klar for ny trimtur....

Strikketøy og helg på hytta

​Stripe lappe teppe - et evighetsprosjekt

Strikketøyet er et aldri så lite evighetsprosjekt. Jeg har også nevnt dette tidligere. Jeg startet med dette teppet for mange år siden, da vi nettopp hadde kjøpt oss fjellhytte. Fargene gjenspeiler høsten på fjellet med sine nydelige nyanser. Tynt ullgarn ville bli perfekt på fjellhytta vår. Men før jeg ble ferdig, kjøpte vi hytte ved sjøen og solgte etterhvert fjellhytta. Fjellets teppe ble derfor liggende i mange år..... Men vips ble det ny hytte på fjellet igjen, og nå er teppet funnet fram igjen. Jeg har som mål og få strikket noen omganger hver gang vi er på hytta. 

Strikketøy og helg på hytta

​Herlige forhold i bakkene

Mor strikker og nyter sola på verandaen og har det egentlig veldig godt. Underveis dukker det opp bilder på blant annet Snapchat fra gjengen i bakken. Noen søndager er det lite folk i bakkene, da er det ekstra godt å kjøre :) Nå er det på tide og komme seg opp av stolen og ut på tur, litt aktivitet er viktig for ivrige strikkere og Idefix må luftes. Vi nyter imidlertid omgivelsene fra bakkenivå. 

Strikketøy og helg på hytta
Strikketøy og helg på hytta

Tilbake etter tur blir det noen nye runder med strikketøyet før bloggen, printene og nettbutikken krever sitt. Det er ikke vanskelig å finne inspirasjon her. Jeg har funnet mitt paradis :) 

Strikketøy og helg på hytta

Idefix har funnet plassen sin i stua, her sitter han og vokter alt som skjer utenfor. Det tok litt tid å akseptere at det flyttet inn en hund i hytta nedenfor, men nå er det stort sett fredelige forhold igjen. Jeg gleder meg til neste tur på hytta...... 

Strikketøy og helg på hytta
Strikketøy og helg på hytta