Superenkel eske styling

Etter å ha ryddet ut av syrommet mitt og inn på det nye hobbyrommet, har det dukket opp små ting som kan komme til nytte. Ting jeg rett og slett har glemt at jeg hadde…. kremt, kremt. De må rett og slett ha blitt kjøpt inn i et anfall av superoptimisme over alle de små prosjektene jeg helt sikkert skulle gjennomføre. I alle fall tenkte jeg nok på det :o) Etter at jeg fikk ordnet meg til på hobbyrommet, var det jo koselig å kunne sette fram noen ting jeg har bruk for, men som også er nyttig og vips fikk denne lille esken nytt liv på bloggepulten min :o)

DSC_6697

Esken er kjøpt på Panduro, med massevis av små lapper i. Den var i utgangspunktet gråpapirbrun men har fått et strøk med hvitmaling.

DSC_6699

Papiret som lokket er dekorert med, er fra Søstrene Grene og finnes i flere farger og mønstre. Se et tidligere innlegg her.

DSC_6703

Strikkballen er vi fornøyd med. Vi kjøpte en boks fylt med strikk fra Søstrene Grene, og bygget opp ballen strikk for strikk :o)

DSC_6706

Egentlig er det ikke så mye som skal til for å friske opp en kjedelig boks, gavepapir, tapetrester, servietter, det er bare å sette i gang :o) Nå er jeg klar for sykkeltur til jobb. Huttetu, det tror jeg blir en kald fornøyelse. Tror nesten jeg må finne fram både vintersko og vinterjakke nå :o) Håper dere alle får en herlig torsdag! Jeg tar helg etter jobb i dag og gleder meg stort til møte i vinklubben i kveld :o)

2 thoughts on “Superenkel eske styling

Comments are closed.

Translate »