Superenkle nattbord, noen kan du lage selv

Nattbord

Nattbord, så enkelt og så vanskelig…. Skal du ha plass til masse ting og tang eller skal det være ryddig og lett å holde rent. Har du behov for oppbevaring eller skal du bare ha vekkerklokka stående på flaten. Uansett om du er på utkikk etter et nytt nattbord, eller du vil ha litt inspirasjon til hvordan du kan pynte, her er noen ideer. Selv har jeg alltid litt for mye på nattbordet, det har en tendens til å samle seg smykker, parfymeflasker, bøker og det som skal mellomlagres i full fart. Jeg har til og med en liten bamse på nattbordet, som jeg fikk av min datter til en morsdag for noen år siden. Klart den må få sitte der.

Det er nå likevel lov å drømme seg bort i disse stylede nattbordene og hente litt inspirasjon før helgevasken. Kanskje forsvinner mye av dill dallet og inn kommer en vase med ei vakker grein som holder seg lenge uten alt for mye vann, boka jeg skal starte på må også få være med og da får det holde. Det enkle nattbordet som du ser på bildet nedenfor, finner du maken til på Ikea.

Nattbord

Dette svevende nattbordet kan du lage selv. Det har en smart løsning for mobilen slik at du kan se klokka fra senga. Her kan også laderen henge praktisk slik at du slipper å lete etter den på gulvet. Nå er kanskje du en av dem som ikke lader mobilen ved senga, da kan hyllen lages uten sporet til mobilen. Framgangsmåten finner du via The merrythought.

lag nattbordet selv

Et nattbord må ikke stå ved siden av sengen. Hyller bak sengen er populært, spesielt i små rom hvor det er kjekt å utnytte plassen mest mulig. Eller hva med å bruke en krakk som nattbord og dekke det til med en stor lampe. Du trenger i alle fall ikke bekymre deg for rot på nattbordet. Men jeg lurer nå på hvor de får plassert kaffekoppen jeg da. For er det noe jeg elsker på mårraskvisten, så er det kaffe på senga. Jeg kan knapt få en bedre start på dagen, sakte men sikkert våkne opp til en ny dag mens jeg nyter en rykende varm kopp med kaffe.

nattbord

nattbord

Lag dette enkle nattbordet

Selv om jeg ble ferdig med trehvitt etter 90 tallets furudominans, så er det fortsatt populært i den nordiske interiørstilen.Trehvite kasser som dette får du kjøpt mange steder, blant annet Ikea, søstrene Grene, Jula osv. Bordbein til å sette på får du blant annet tak i på Ikea. Enkelt og greit, og ikke minst stilig. Når du er lei furufargen, er det bare å male…..

nattbord du lager selv

Bildene er lånt via Alvhem megler. Er du ute etter interiørtips og lekre leiligheter, så finne du det der. Det er iallefall et nettsted jeg henter mye inspirasjon fra.

Klem fra Nina

Translate »
%d bloggere liker dette: