Svart hvitt

Søndagen er snart på hell, men enda har vi noen timer vi kan bruke til noe positivt :o) Gårdagen var skikkelig koselig, mitt første bloggetreff hvor jeg fikk møte mange herlige og trivelige bloggedamer, jeg gleder meg allerede til neste gang :o) Bilder fra det flotte hjemmet til vertinnen kommer etterhvert :o). Her kommer noen bilder fra frokostplassen i leiligheta vår, pyntet med en vakker plante vi fikk på bloggtreff i går.

DSCN3453

Blomsten er gitt i gave fra Drivstua gartneri i Trondheim og nå gleder jeg meg til å plante den ute i hagen :o) Koselig med slike gaver.

DSCN3455 DSCN3456 DSCN3457

Bamse Brakar er fra Skeidar og er et koselig innslag. Jeg liker naturfargene som jeg synes myker opp alt det svart hvite. Jeg elsker den lilla nyansen som er på blomsten, men denne er bare på besøk. Planene er litt skarpere, rene, farver, som kontraster til det svart hvite, men så var det å bestemme seg da…..

DSCN3459 DSCN3464 DSCN3466

 

Nå skal jeg i gang med siste strøket på noen stoler som er blitt hvite, håper dere har hatt ei herlig helg og kanskje har dere hatt sol og varme :o) Hjertelig velkommen til nye følgere, tenk nå er det rundet 100 :o) Så gøy! Fortsatt er det noen dager igjen av min giveaway, så har du lyst til å prøve lykken og kanskje vinne en sommerduk fra Home and Cottage, er det bare å legge igjen en kommentar på innlegget, du finner linken øverst til høyre :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

4 thoughts on “Svart hvitt

 1. Reidunn says:

  Tenker dere hadde det trivelig på bloggtreffet:)
  Så koselig å få en blomstergave!!
  Likte godt frokostplassen:) Stilig med det London bildet på veggen!!
  Her har vi hatt drømmehelg og været er like fint nå på kvelden:)
  Må ut å vanne litt ,for nå er det tørt i hagen!
  Ha en superfin kveld!!
  Klem Reidunn

 2. Rosehagen says:

  Hei på deg;)
  Koselig å hilse på deg på gårdagens bloggtreff;)
  Nydelige bilder fra byleiligheten din;)

  Ønsker deg en super uke;)

  Klem fra Ann-Mari

 3. Livets små øyeblikk says:

  Så kjekt med bloggtreff, og gøy med blomstergave:)
  Likte veldig godt bamse brakar, synes tre-figurene som dukker opp her og der er så fine innslag i interiøret – som du sier så mykner det litt opp. Så var det bare å velge hva en har lyst på da, det er jo så mange å velge i;)

  Ønsker deg ei god ny uke,
  varm klem:)

Comments are closed.