Take me to…..

Take me to..... bye9designprintshop - nordic design

Take me to..... bye9designprintshop - nordic design

Nå er endelig kortet jeg har tenkt på en stund, ferdig. Take me to…. en eller annen storby har vært veldig populært som print på vegger og papirposer, men jeg har ikke sett så mange kort med denne varianten. Over byen eller stedet du har lyst til å besøke, svever gullskyen med navnet på. I denne runden har jeg laget tre kort med navn. Oslo, New York og London. Men så kommer det jeg håper kan bli morsomt for deg som har lyst på noe helt personlig. Jeg skriver nemlig inn ditt ønske om stedsnavn når du bestiller kortet gjennom nettbutikken min.

http://www.bye9designprintshop.com/

Kortene er doble, men de kan deles i to og både framsiden og baksiden kan benyttes, da det er “skyline” også på baksiden. Oslo kortet er her plassert på baksiden av et annet kort. For deg som ikke har vært innom bye9design printshop enda, ta en titt innom og bli kjent med det jeg lager. Alle kortene selges som digitale filer, det vil si at du ikke mottar et fysisk produkt i postkassen din. I stedet dukker kortet umiddelbart opp i form av en epost til deg. Du trykker på linken du mottar og skriver ut kortet. Det er super enkelt og ikke minst er det rimelig for deg. Du betaler for ett kort og skriver det ut så mange ganger du selv vil.

Take me to..... bye9designprintshop - nordic design

Til disse kortene vil jeg anbefale en papirtykkelse på like over 200 g. Til fotoseansen har jeg benyttet 120 g papir som jeg har kjøpt hos Clas Olson. Der fant jeg tegneblokker til en rimelig penge som fungerer veldig bra til utskrifter. 120 g er likevel noe tynt hvis du skal lage kort som du skal gi bort. Skal du derimot henge det opp på veggen, er det mer enn god nok tykkelse. Selv benytter jeg en Canon blekk skriver og er veldig godt fornøyd med kvaliteten på det som printes ut.

Take me to..... bye9designprintshop - nordic design

Gullskyen er laget av gullfolie og kommer godt fram på kortet når det printes ut. Selv elsker jeg litt grovere og matt struktur på papiret når jeg printer ut hjemme, men du kan også benytte glanset papir eller fotopapir, dersom skriveren din er tilpasset det.

Take me to..... bye9designprintshop - nordic design

 

For deg som går og drømmer om en reise til en eller annen storby, eller et eller annet sted, er dette kortet du kan bruke for å minne ektefelle, kjæreste eller noen andre om at du gjerne vil på tur. Du kan også benytte kortet når du har lyst til å invitere noen du er glad i på reise. Dersom ingen av de ferdig utfylte stedene passer deg, bestill et kort der jeg legger inn navnet for deg, etter ditt ønske.

Take me to..... bye9designprintshop - nordic design

Det må ikke nødvendigvis være et stedsnavn, det kan også være en gateadresse eller du kan legge inn “my sister”, “my brother”, “my favorite place” og lignende. Sett kreativiteten i sving, kanskje kan du bruke kortet som en invitasjon der du legger inn ditt navn, eller adressen din slik at mottakeren av kortet vet hvor han eller hun skal. Morsom vri på invitasjonen. Alle som bestiller kort med eget navn på får i tillegg en fil med et kort som ser ut slik som det ovenfor, der du for eksempel klistrer på bokstaver eller noe annet du finner på.

Take me to..... bye9designprintshop - nordic designTake me to..... bye9designprintshop - nordic design

I løpet av ettermiddagen legger jeg disse kortene ut for salg i nettbutikken. Husk at du betaler for ett kort og printer ut så mange som du selv vil. Liker du kortene mine, setter jeg veldig stor pris på om du vil dele dette innlegget på sosiale medier. Ingenting er som å å hjelp av trofaste lesere av bloggen. Det setter jeg veldig stor pris på! Ha en fin dag!

Klem fra Nina