Tea time

Tid for en liten pause, tid for å kjenne solstrålene varme, tid for å nyte en deilig og rykende varm kopp te. Jeg nyter slike små øyeblikk hver gang jeg har mulighet. Lese en god bok som tar deg med til en helt annen verden, kjenne at du ikke skal noen steder, men kan nyte dagen og fylle den med akkurat det du har mest lyst til. Det er luksus :o)

 

Min solsikke kopp har vært med meg siden jeg bodde i Frankrike. Den er sommer, sol, blomster og Frankrike for meg. Når jeg sitter ved kjøkkenbordet slik som her og drikker varm te fra akkurat denne koppen, kommer minnene fra våre år i Frankrike strømmende tilbake. Det er nesten slik at jeg kan kjenne den stemningen som jeg opplever når jeg er i et annet land. Ikke bare bilder, men lukter, lyder, tanker….  Jeg savner mye fra tiden i Frankrike, men det er deilig å kunne reise tilbake på ferie :o)

Akkurat nå er det godt å tenke på at jeg fra i ettermiddag har påskeferie :o) En uke med hele familien samlet, jeg kan nesten ikke vente :o) Været får bli som det blir, vi skal jammen kose oss uansett.

Akkurat nå har jeg spisebrikkene fra home and cottage på kjøkkenbordet. Jeg er så fornøyd med denne blåfarven. Når våren har kommet litt lenger og det begynner å bli grønt utenfor, da dukker de grønne brikkene fram fra skuffen :o) Denne honning»skjeen» i oliventre er så fin synes jeg.

Nå skal jeg avgårde på jobb og vips så er det påskefri, hi, hi :o) Ungene har dratt avgårde på fjelltur med skolen og i morgen skal de på alpintur, jammen blir de holdt i aktivitet i godværet. Bra er det, for nå er det meldt dårlig vær her igjen, så det er bare å nyte solstrålene for denne gang :o) Tusen takk for hyggelige kommentarer og for at dere titter innom meg. Jeg setter veldig stor pris på det! Jeg håper dere alle får en herlig og flott dag!

3 thoughts on “Tea time

 1. Rosehagen says:

  Hei;)
  Å så deilig den Frankrike perioden høres ut;)
  Her er det også snart påskeferie og jeg gleder oss til hytteliv i mange dager med med guttene(m/følge) hjemme;) Været tar vi som det kommer;)) Guttene min, strikketøy, bok og massevis av god mat, da har jeg det som plommen i egget;)
  Du har en så flott blogg, koser meg med de fine innleggene dine;))
  God påske;))

  Klem fra Ann-Mari

 2. Reidunn says:

  Så deilig å sitte å drømme seg litt bort! Det er jo medisin for sjela!
  Så gøy at du har bodd i Frankrike!! Har bare vært i Paris en gang og ble forelsket med en gang. Fikk tilogmed praktisert fransken min:)
  Det skal bli fint med påskeferie nå. Bare kose seg med familien, gode venner og god mat!!:)
  Håper du får en fin dag på jobb!
  Klem fra Reidunn

 3. Marianne D. Waagan says:

  Så herlig med deilige minner… og jeg er sikker på at teen smaker ekstra godt i denne koppen:)

  Kjempeflotte inspirasjonsbilder i innlegget under – masse lekre fargekombinasjoner og stiler… love it!

  En finfin torsdag til deg:)
  Klem fra Marianne

Comments are closed.