Tegninger på veggen

Jeg liker fjær, ekte fjær, bilder av fjær, tegninger av fjær. På en av veggene i stua har jeg en bildelist hvor små hvite trehus står på rekke og rad. Over denne listen er det tomt, helt tomt og jeg har lenge lurt på hva jeg skal ha der. Jeg har tittet på plakater, bilder og annet som er å få tak, men har ikke funnet noe som jeg har likt. Av en eller annen grunn har jeg sett for meg at jeg vil ha et bilde av ei fjær, men heller ikke det har jeg funnet, så da var det bare å sette i gang selv :o) Tidligere har jeg kjøpt noen sorte rammer hos søstrene Grene som har ligget stablet i en hylle. Nå kom de også til nytte. Det er veldig lenge siden jeg har tegnet og det var skikkelig gøy å finne fram tegnesakene igjen. Fjær er ikke så vanskelig å tegne, de trenger jo ikke være helt perfekte. Har du absolutt ikke anlegg for tegning kan du jo printe ut noe av det som finnes på nettet og så tegner du rett og slett over. Jeg har valgt å tegne på et tykt papir med litt struktur i, det blir pent når det skal henge på veggen.

DSC_8705

Første tegning på mange år, dette var gøy :o) Først tegner jeg med blyant.

DSC_8690

 

Deretter tegner jeg over med tynn tusj.

DSC_8693

Så kom rammen på og det ble jo bra synes jeg :o)

DSC_8694

 

Veldig morsomt er det at mor og datter har samme interesse :o) Her er hennes tegning. Stolt mamma, den får selvfølgelig også ramme på og kommer opp på veggen!

DSC_8699

Neste fjær er litt større og mindre krumspring på.

DSC_8696

Her valgte jeg en grønn tusj. Det må være med en liten fargeklatt i alt det sorte og hvite :o)

DSC_8697

Her har også den fått ramme på og snart er det klart for oppheng.

DSC_8702

Neste tegneprosjekt er en fugl som jeg skal starte på etter skøyteturen i dag. Jeg tror det blir et bra bildegalleri på veggen :o) Nå skinner sola utenfor og siden det er komme seg ut dagen i dag, er det bare å få på seg yttertøy og stikke ut en tur.  Trekning av giveaway blir i kveld så det er fortsatt mulig å være med :o) Ha en strålende dag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

8 thoughts on “Tegninger på veggen

  1. Wenche I. Hauger says:

    Hei :)
    Lenge siden jeg har vært inne hos deg…. :( men nå er jeg tilbake i bloggmodus!! SÅ lekre tegninger- du er flink! Nå må du ikke la pennen støve ned igjen… det må holdes vedlike… sier hun som ikke har tegnet noe særlig på minst 5 år…. hehe :)
    Ønsker deg en fin fin ny uke!
    Klemmer fra Wenche

Comments are closed.