Tennis for nybegynnere…..

Jeg har virkelig slått til i ferien og hatt to timer med tennistrening tidlig på morgenen. I denne varmen er det nesten umulig å trene noe midt på dagen, så her må døgnet utnyttes. Kanskje har det noe med alder å gjøre….. i alle fall er det greit å komme seg i treningstøyet før de andre våkner :o) Jeg har nok verdens mest tålmodige trener, nemlig min kjære mann som er litt mer erfaren med dette spillet enn meg. Hver ferie er tennis racketene med, noen av ungene har gått på kurs og liker å spille av og til, men jeg har altså ikke prøvd før i år. Det var gøy, rett og slett gøy!! Her var det løping og bevegelser og armslag og bruk av mange muskler jeg ikke trener til vanlig. Det blir tid til en time til før vi drar hjem, gleder meg allerede :o)

DSC_3277

 

Det er ikke noe problem å spille tennis selv om man er uerfaren. God trening er det uansett, men når jeg treffer ballen på riktig måte, da er det gøy da. Noen baller gikk i hytt og pine og det var visstnok tydelig at jeg har spilt mer badmington enn tennis. Teknikken er jo helt annerledes.

DSC_3280-001

Trivelige omgivelser rundt tennisbanen er greit :o) Området leiligheten vår ligger i er skjermet og har et skikkelig fint hageanlegg med masse blomster og trær. I pausene er det bare å nyte utsikten :o)

DSC_3291

Ettersom jeg nå har prøvd dette spillet kunne jeg gjerne tenkt meg å lære noen teknikker, altså helt elementære teknikker som hvordan man bruker beina, hvordan flytter man seg i forhold til ballen, hvordan bruker jeg armene for å slå slik at jeg ikke knekker håndleddet osv. osv. Et lite søk via internett ga meg jo selvfølgelig et nybegynnerkurs, så her må jeg ta en titt før fredagens økt :O) Linken til videoen finner du “her”.

DSC_3278

Etter ei endt økt, drikkepause og leting etter baller jeg hadde sendt i hytt og pine, ble det noen bilder før neste par tok over banen :o)

DSC_3279

Selvfølgelig måtte litt av hagen og utsikten fra tennisbanen være med.

DSC_3297

 

DSC_3295

Nå skal kvelden nytes på verandaen med rosévin og strikketøy. I dag ble det tidlig tur på marked her i byen vi bor i, et langt større marked enn i St.Tropez, og etter min mening et mye bedre et :o) Noen timer på stranda ble det også og nå er det tydelig at engelskmenn og franskmenn har begynt ferien, for nå er det fullt. Ønsker man god plass så møter vi opp i lunsjtiden som er mellom 12 og 15. Garantert godt utvalg av plasser på stranda da :O) Håper alle dere som ser innom meg har det bra. Tusen takk for at dere titter innom meg, kjempekoselig!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

Translate »
%d bloggere liker dette: