Tepper, gode tepper

I går kveld ble jeg sittende å se på Danmarks vakreste hjem på tv. Tre hjem ble presentert, de hadde vidt forskjellige stiler. Poenget var vel at disse dommerne som skulle rundt og se på husene, skulle plukke ut et av husene til den store finalen :o) Det var egentlig ganske interessant å høre hvordan de vurderte detaljene, oppussingen, rominndeling, farger og alt det som vi omgir oss med til daglig. Egentlig ble jeg ganske overrasket over enkelte av vurderingene og var kanskje ikke enig i alt, men en finalist ble kåret og det var et unikt, kreativt hus med morsomme detaljer som gikk videre. Et hus etter min smak :o) Synd jeg ikke har bilder å vise dere som ikke så programmet, men det skal visstnok gå et lignende program laget her i Norge på onsdager tror jeg :o) Kan jo være morsomt å titte på :o)  Her har jeg dratt fram en av mine favoritter her hjemme. Et vattert lappeteppe. Jeg elsker slike tepper, og nei, dette har jeg ikke sydd selv :o) For det meste får det ligge i den gamle skuvsengen til ungene, men noen ganger blir det trukket fram i lyset :o)

DSCN1175 DSCN1174

Jeg liker så godt disse lilla farvene, like fint på begge sider.

DSCN1179

Og pomponger, de perfekte katteleker hvis man ikke rekker å henge de opp tidsnok…..

DSCN1181

Nå skal jeg avsted på Fylkesting og møter hele dagen. Er jeg riktig heldig rekker jeg å få med meg ny åpningen av Mathildes verden :o) Det er en herlig interiørbutikk i sentrum av Steinkjer. En butikk akkurat slik jeg liker det. Nå har de nettopp pusset opp og har åpningsfest i dag :o) Jeg krysser fingre og håper møtene er ferdig innen den tid :o) Tusen, tusen takk til alle dere som titter innom meg og til dere som legger igjen koselige kommentarer. Det gjør meg så glad! Ha en herlig dag alle sammen!

 

8 thoughts on “Tepper, gode tepper

 1. Tonerosehuset says:

  Hei!
  jeg så det programmet og var enig med huset som gikk videre…..morro å se!
  jeg følger også med på den norske versjonen :-)

  nydelig teppe og delikate farger.

  klem tone

 2. Reidunn says:

  Jeg følger med på det norske programmet!
  Det er veldig interessant å se hva de synes fremhever en bolig:)
  Nydelig teppe du har med deilige farger!!
  Ha en fin kvled!
  God klem fra Reidunn

 3. Fabelaktig says:

  Nydelig teppe .)

  Herlig tirsdagskveld til deg og dine.
  Her har jeg endelig fått nok hode over vann til å sette meg ned å lese blogger – endelig! Såå kos å ta runden og lese og kose meg og da måtte jeg selvfølgelig innom søte deg!

  Stor klem

 4. Hanne says:

  Jeg så programmet og måtte vise mannen huset som gikk videre – det var bare så stilig! Jeg har sett litt på den norske serien også men får aldri med meg starten og blir som oftest avledet før programmet er ferdig og så får jeg ikke med meg slutten. Spørs om jeg bare skal sette hele serien på opptak;)

  Varm klem til deg
  Hanne

Comments are closed.