Tid for kaffe

Lørdag er en herlig dag. Jeg kan sove så lenge jeg vil og så kan jeg nyte dagens første kaffe uten å stresse av gårde på jobb. Jeg drikker ikke så mye kaffe, men jeg drikker god kaffe :o) Kaffen må være mørkbrent og varm. Lunken kaffe funker ikke, kaffe som har stått lenge på trakteren funker ikke, tynn kaffe funker ikke… Men jeg er såpass høflig at jeg drikker den kaffen jeg får servert og er fornøyd med det. Starbucks er oppskrytt, hva er det som gjør at den er så god? Er det pappbegeret med lokk som gir oss den riktige stemningen, eller er det kaffen? Den er grei nok den, men jeg har smakt langt bedre kaffe :o) Mine kaffefavoritter på hjemmebane ser du her :o) Et blandet utvalg av Nespresso sine kapsler. Vakumet gjør at kaffen holder seg, den tørker ikke ut og den mister ikke aroma.

DSC_6457

Noen ganger vil jeg ha et stort krus kaffe, det skjer som regel når det er lenge siden forrige kaffekopp :o) Etter en sen middag er det fantastisk godt med en kruttsterk espresso :o)

DSC_6472

Og sjokolade, hva er vel bedre enn kaffe og sjokolade :o) En av mine favoritter er Anton Berg, med marsipan. Heldige meg har verdens snilleste mann som tar med seg mine favoritter når han er på reise :o)

DSC_6483

 

DSC_6494

DSC_6484

Jeg liker så godt disse kule koppene, de ser nesten ut som plastkopper. Merket er Seletti og de er bestilt via Rom21. Du finner linken inn til dem til høyre på siden min.

DSC_6520-001

DSC_6523-001

 

Nå skal jeg male slagbenk og så håper jeg på oppholdsvær slik at det er mulig å være litt utendørs :o) Kanskje blir det en båttur i løpet av dagen hvis havet holder seg rolig :o) Håper dere som titter innom får en flott lørdag.

 

4 thoughts on “Tid for kaffe

 1. Marianne Dragon Waagan says:

  God kaffe ER godt – og snille mannen din som tar med seg Anthon Berg med hjem til deg… den er jo bare sååååå god:)
  Lekre kopper – perfekt til god kaffe:)

  Kos deg i helgen:)
  Klem fra Marianne

 2. Tonerosehuset says:

  jeg er også veldig kresen på kaffe, men jeg må ha nykvernet kaffe….den duften det blir nå hele bønner går i kverna….kan ikke beskrives!

  Ha en fin dag!

  klem tone

Comments are closed.