Til engangsbruk….

Jeg har aldri trodd at jeg skulle ta med meg hjem en brukt engangstallerken…. i alle fall ikke for å sette til pynt…. Men nå har jeg altså tatt med meg hjem en tallerken og ei lita skål som jeg har spist vårruller av :o) Først trodde jeg at dette var ment å brukes flere ganger, men med noen diskré øyekast rundt meg, oppdaget jeg at andre café gjester samlet sammen tallerkener, skåler og spisepinner og sendte det rett i søpla. Jeg kunne rett og slett ikke gjøre det! Jeg danderte derfor noen av posene mine opp på bordet og bak disse tok jeg en diskré «oppvask». Med servietten kvittet jeg meg med rester av chilisaus og ris og sammen med spisepinnene gjorde jeg et stort nummer av at jeg hadde noe å kaste i søpla. Deretter havnet min engangstallerken ned i posen og ble med hjem :o) Nå står den til pynt i det nye skapet mitt på kjøkkenet :o)

DSC_7085

 

Kanskje er det bambus det er laget av, jeg er ikke sikker, men mønsteret i den lille skålen er litt morsomt :o)

 

DSC_7072

Trekulene har vi tredd på en tråd, et av de superenkle prosjektene vi hadde tidligere i høst. Kulene er fra Søstrene Grene og innlegget finner du her.

DSC_7074 DSC_7078 DSC_7088 DSC_7097

Dersom det er noen av dere som vet hvor det er mulig å få tak i slike tallerkener uten å gjennomgå samme «vaske» prosess på cafeen, ja da blir jeg kjempeglad om dere vil dele det med meg!! Nå skal jeg roe litt ned på vaskerommet etter en veldig travel uke så langt :o) Det skal sannelig bli godt med helg! Håper dere får en herlig torsdagskveld alle sammen!

 

5 thoughts on “Til engangsbruk….

  1. Millas blåbærtua says:

    Åååå for noken herlige matbilder:)er ikkje så glad i å lage mat og det blir fort i full fart men beundrer dei som kan og elsket det:)
    God helg til deg!
    Klem fra Lillian

Comments are closed.