Tildas landliv

Her kommer en liten presentasjon av frøken Tilda som virkelig er klar for sol og sommer :o) Hun har tatt finstasen på og er klar for livet på landet, hun sier at en av drømmene hennes er å få sitte på et lass med høy og kjenne vinden i håret :o) Jeg måtte dessverre skuffe henne og si at det nok er alt for risikabelt for en slik liten og lett liten frøken som henne. Vinden vil nok ikke bare ruske henne i håret, men kan jo finne på å ta henne langt av sted :o)

DSCN2032-001

Hun har nå slått seg til ro  med at hun ikke skal sitte på ei høyvogn, men nå har hun fått det for seg at hun skal på bytur, for hun er ganske stolt over den lille veska hun har fått. I tillegg er hun kjempefornøyd med den lille rose brosjen :o)

DSCN2033-001

På sin rundtur i huset kom hun over denne gamle barnevognen og da fikk hun en ny Tilda idé…. hva med å fylle den med bittesmå mini Tildaer som hun kunne passe og trille tur med, ja den Tilda, den Tilda :o)

DSCN2034

Men før det skjer måtte hun prøve den selv og siden hun er ganske lang ble det litt liten plass til henne :o)

DSCN2039

Etterhvert fant hun ut at det var langt bedre å slå seg ned hos disse koselige lyktene, det ble litt bedre for hennes lange ben :o)

DSCN2040

Tildadukkene er herlige, og det er veldig morsomt å sy dem selv om det er mye pirkearbeid. Men de bittesmå detaljene som blondekant på mamelukkene og små vesker og sløyfer gir dem hver og en sine særegne personligheter. Denne dukken skal snart flytte fra meg, men hun får det veldig godt dit hun skal :o)

Da er uka i gang igjen, helga er som blåst bort, utrolig så fort det går når dagene fylles med ting du liker å holde på med :o) Jeg håper dere alle får en god og flott start på uka!

 

2 thoughts on “Tildas landliv

 1. Reidunn says:

  Så søt Tilda dukke du har laget!!:) Tenker det er litt av et pirk ja:)
  Flotte detaljer på mamelukene . Så flink du er!
  Ønsker deg en kjempefin dag!
  Klem fra
  Reidunn

Comments are closed.