Tips til julestrømper….

Selv om vi fortsatt er i oktober kan det jo være greit å begynne å tenke litt på julestrømpene dersom de skal lages selv :o) Jeg sydde julestrømpe i fjor etter inspirasjon fra Tildas vintereventyr. Kanskje ikke den mest julete strømpen, men den skal få henge på datteren min sitt rom gjennom vinteren, koselig å la den henge litt lenger når det er lagt ned mye arbeid. I jula blir de langt mer julete strømpene hengt opp og fylt med godteri og gaver :o) Jeg syntes imidlertid denne vinterstrømpen var så fin, jeg storkoser meg når jeg kan finne fram symaskinen og velge og vrake blant de vakre stoffene i Tildas sortiment. Akkurat nå ligger skøyteprinsessen og venter på at jeg skal få tid til å sy henne sammen :o) Gleder meg. Under bildene min vil du finne enda flere strømper i litt mer julete variant.

DSC_7321

DSC_7380

DSC_7345 DSC_7368 DSC_7387

Det bugner over av ulike julestrømper som du kan lage selv om du har lyst og anledning. Nedenfor finner du herlige bilder fra pinterest som kanskje gir deg en aldri så liten kribling i magen av glede over den tiden vi skal inn i nå :o) Trykker du på bildet blir du linket inn til innehaveren av bildet :o)

0559d76c6fd2fc7d828a0d11fccb2bfe

 

 

3c690e6055f51fdb5726c3d333d329fa

 

Nydelige strømper i lin og striper :o) Jeg fant dessverre ikke eieren av dette bildet.

 

7c60bf35ece00ab8bde2b4f20aa1d400

 

Litt glamour er vel ikke så verst i jula, gull og glitter :o)

f6c733cfd497ea42c1cd57919b84421c

Jeg synes rødt og hvitt hører med til jula. Disse var skikkelig søte.

a99033_1201_stockings_xl

 

For den strikkeglade er disse bare helt skjønne :o)

img44m-41110-900-500-80-c

Søndagen hos oss er regnfull og grå. Akkurat det høstværet jeg ikke liker i det hele tatt. Da må jeg finne på noe som gjør at jeg ikke tenker på været…. Så derfor har jeg nå skrevet blogginnlegg om noe som setter meg i herlig stemning, vi har spist hjemmebakte boller og jeg har begynt å rydde i hyller på stua og på hobbyrommet mitt. Nå må været bare holde på der ute for jeg bryr meg ikke lenger :o) Jeg håper også dere som titter innom meg får en herlig dag!

 

6 thoughts on “Tips til julestrømper….

 1. Reidunn says:

  Ååå jeg bare elsker julestrømper!!
  Har laget en god del til julemarked før og jeg kommer i skikkelig julestemning av de:)
  Kjempefin den du har laget av Tilda stoff!!
  Ønsker deg ei fin ny uke:)
  God klem fra Reidunn

 2. Hanne says:

  Jeg kjenner jeg virkelig begynner å glede meg til jul, synes egentlig ikke den kan begynne for tidlig jeg da;) (dog kan jeg styre meg for alle “dette-må-du-bare-kjøpe-til-jul-reklamene, de synes jeg godt kan vente) Elsker å finne inspirasjon til ting vi kan lage og krysser av innlegget for en innesøndag før jul:)

  Ha ei god ny uke kjære du
  varm klem:)

 3. Monica Midtun says:

  Det var mange fine strømper :) Når det først er jul så er det veldig koselig med de strikka i rødt og hvitt syntes jeg :)

  Takk for inspirasjon

  Ønsker deg en fin uke

  Smil og klem Monica

Comments are closed.

Translate »