To bedårende, strikkede mus har flyttet inn….

Stille desembermorgen, kaffe i koppen og julemusikk i radioen, dagslyset har så vidt begynt å ta over og de aller fleste er vel kommet godt i gang med sine gjøremål. Jeg koser meg med litt blogging før jeg skal i gang med rydding og litt pynting på kjøkkenet. Senere i dag skal vi pynte pepperkakehus :o) I dag vil jeg vise dere to aldeles bedårende små mus. De har fløyet hit til oss og bosatt seg her til min, og min datters store glede. Her ser dere “Vims” til venstre og “Mine”. De er jo som tatt ut av et eventyr.

DSCN0122

Her er lille vims med to bittesmå sløyfer som pynt på ørene.
 DSCN0098
Hun har en skjønn liten kåpe og sløyfe i halsen.
 DSCN0100
                                                                      Her er Mine, tenk hun har både perlekjede og armbånd.
 DSCN0113
Hun har til og med en liten veske som matcher kåpen med broderte blomster på.
 DSCN0112
Begge har små blondeskjørt og de er nå veldig klar for teaparty :o)
DSCN0115
Disse små musene er laget av musemamma Maylis. Jeg vil rett og slett bøye meg i støvet for henne som har skapt disse små skapningene, med alle disse bittesmå lekre detaljene. Jeg er imponert over hvor fint og ordentlig dette er gjort!
 DSCN0116
Jeg ble først kjent med disse små vennene gjennom et innlegg på bloggen til prinsesse Elin.  Hun har lagt  ut skjønne bilder med en liten historie om disse små musene. Hun har også kontaktinformasjon til Musemamman slik at dere også kan få mulighet til å bli eier av en slik søt mus.
 DSCN0119
To bedårende, strikkede mus har flyttet inn....
 Jeg håper dere alle får en riktig god fredag med julesysler i en eller annen form :o)

 

4 thoughts on “To bedårende, strikkede mus har flyttet inn….

 1. Blåbærtua says:

  Åååå så utrulig skjønne dei små museene var,nydelige:))
  Ønsker deg ei fin førjulstid!
  God klem fra Lillian

 2. toves sammensurium says:

  Heisann og God Morgen,hørtes ut som du har en deilig morgenstund:)
  GOdt å roe ned med litt blogging og bli inspirert.Så koslig det var å finne kommentar fra deg,helt ny blogger og meg fant du lell :)
  Jeg legger meg selvfølgelig som følger til hos deg også,artig du vil bli med meg og mine påfunn på Sammensuriumet.Er sikker på du vil trives med livet i blogglandia ihvertfall,for meg er det ihertfall en vinn vinn situasjon :)))
  Toveklem:)

Comments are closed.